424495 - Zvýšenie kvality havarijnej pripravenosti a jej harmonizácia v prípade nehody alebo havárie jadrového zariadenia v Slovenskej republike alebo havárie jadrového zariadenia mimo územia SR
Detaily
ID zákazky
424495
Názov
Zvýšenie kvality havarijnej pripravenosti a jej harmonizácia v prípade nehody alebo havárie jadrového zariadenia v Slovenskej republike alebo havárie jadrového zariadenia mimo územia SR
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
2390
Hlavný kód CPV
72212460-1
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
697 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 2. 2020 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 09:20
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Úrad jadrového dozoru Slovenskej republiky
IČO
30844185
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Michal Miškovič
Kontaktný email
 voakmiskovic.sk
Kontaktný telefón
 +421 911129921
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je zabezpečenie zvýšenej havarijnej pripravenosti a jej harmonizácia pre prípad nehody alebo havárie jadrového zariadenia v Slovenskej republike alebo havárie jadrového zariadenia mimo územia SR, a to začlenením, využívaním a harmonizáciou prostriedkov na podporu rozhodovania v štruktúre havarijnej pripravenosti a havarijného manažmentu v Slovenskej republike na všetkých úrovniach, najmä vo väzbe: jadrové zariadenie (JZ) Úrad jadrového dozoru Slovenskej republiky (ÚJD SR) - Slovenská republika Európska únia (EÚ)/ Medzinárodná agentúra pre atómoú energiu vo Viedni (MAAE)/ Nuclear energy Agency od Organization for Economic Cooperation and Development (NEA OECD), ako aj harmonizáciou s inými krajinami EÚ a poskytnutím výskumno vývojovej podpory pre výkon štátneho dozoru v oblasti jadrovej bezpečnosti JZ pri príprave rozhodnutí v tejto oblasti. Predmet zákazky pozostáva najmä: -z aktualizácie a harmonizácie prostriedkov na podporu rozhodovania v oblasti havarijného plánovania a manažmentu v Slovenskej republike v prípade radiačných nehôd a havárií v SR a aj v okolitých štátoch, v súlade s ustanoveniami zákona č. 541/2004 Z. z. o mierovom využívaní jadrovej energie (atómový zákon), a to najmä formou inovácie a rozšírenia možností nástrojov na podporu rozhodovania a udržaním plnohodnotného operačného stavu technických prostriedkov Centra havarijnej odozvy (CHO) ÚJD SR (analyticko programové systémy, havarijné predpisy) v rozsahu nevyhnutnom pre zhodnotenie aktuálneho stavu JZ z hľadiska integrity bariér, cesty a kinetiky úniku rádioaktívnych látok, zdrojového člena (ZČ), ohrozenia životného prostredia a obyvateľstva na báze prostriedkov porovnateľných so súčasným štandardom prostriedkov používaných v havarijných centrách v zahraničí, najmä v EÚ a MAAE, -zo zvýšenia kvality havarijnej pripravenosti havarijného štábu ÚJD SR na plnenie povinností v prípade radiačnej udalosti v SR alebo v okolitých štátoch, vyplývajúcich zo zákona č. 541/2004 Z. z. o mierovom využívaní jadrovej energie (atómový zákon) a jeho vykonávacích vyhlášok. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a ďalšie informácie týkajúce sa predmetu zákazky sú uvedené v časti C. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkym uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a povereny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Kompletné súťažné podklady poskytuje verejny obstarávateľ neobmedzene a každy záujemca si ich môže stiahnuť z profilu verejného obstarávateľa. 2. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Vyšku zábezpeky verejny obstarávateľ stanovil vo vyške 15 000,00 EUR. Spôsob a podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažnych podkladoch. 3. Uchádzač môže podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotnym európskym dokumentom (JED). 4. Komunikácia medzi verejnym obstarávateľom a záujemcami alebo uchádzačmi bude prebiehať elektronicky prostredníctvom informačného systému EVO. Verejny obstarávateľ pri komunikácií elektronicky prostredníctvom systému EVO uvádza, že moment odoslania dokumentu sa považuje za moment jeho doručenia adresátovi. Ďalšie informácie tykajúce sa komunikácie sú uvedené v súťažnych podkladoch. 5. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zelenym verejnym obstarávaním ani obstarávaním inovácií a nie je ani obstarávaním zameranym na sociálne aspekty. 6. Verejný obstarávateľ uvádza, že ponuky sa budú vyhodnocovať na základe kritérií najlepšieho pomeru ceny a kvality, pričom verejný obstarávateľ stanovil nasledovné kritériá na vyhodnotenie ponúk: A. Najnižšia cena za uskutočnenie predmetu zákazky, vypočítaná a vyjadrená v eurách bez DPH cenové kritérium (relatívna váha 83,5%). B. Skúsenosti zamestnancov (expertov) určených na plnenie zmluvy (kvalita tímu expertov uchádzača) nenákladové (kvalitatívne) kritérium (relatívna váha 16,5%). Podrobné informácie týkajúce sa kritérií na vyhodnotenie ponúk a spôsobu ich uplatnenia sú uvedené v súťažných podkladoch.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 697 000,00 EUR Služby na údržbu a opravu softvéru
Položky detailne
[1]
  697 000,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Úrad jadrového dozoru, Bajkalská 27, 820 07 Bratislava
Kritéria kvality
--
Predpokladana hodnota bez DPH
697 000,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
424495
Názov položky
--
Kód CPV
72267000-4
Náklady/cena
--
Mena
EUR
Doba trvania
36
Názov kritéria
--
CPV kód
Služby na údržbu a opravu softvéru
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 16 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží 01/2020
2021 1 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 12/2020
Oznámenia detailne
[01/2020] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
24. 1. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
424495
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
16
[12/2020] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
12/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
4. 1. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
424495
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
1