425238 - Návesová súprava
Detaily
ID zákazky
425238
Názov
Návesová súprava
Referenčné číslo
7398/2020-220
ID obstarávateľa
3951
Hlavný kód CPV
34130000-7
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
--
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 10:09
Zrýchlený postup
Nie
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
IČO
36038351
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. František Fodor
Kontaktný email
 frantisek.fodorlesy.sk
Kontaktný telefón
 +421 484344222
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie rámcovej dohody na dodávku kompletných nových návesovýchsúprav pozostávajúcich zo špeciálneho dvojnápravovového teleskopického návesu na odvoz dreva, ťahačanávesu s pohonom 6x6, vrátane hydraulickej ruky typu Z pre nakladanie a manipuláciu s drevom, vrátanecolných a daňových poplatkov, komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátanedopravy do miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné náklady spojené s dodávkou tovaru),odskúšania prevádzky, zaškolenia obsluhy, návodu na obsluhu a údržbu, servisného zošita so záručnýmipodmienkami v slovenskom jazyku kompletného osvedčenia o evidencii vozidla, povinnej výbavy, kompletnéhopríslušenstva pre plnohodnotnú prevádzku vozidiel, plného objemu prevádzkových hmôt a mazív vozidiel,min. 10 l paliva, vrátane vykonania predpredajného servisu a materiálu, filtrov, dopravy a práce mechanika naprvú servisnú prehliadku vozidiel a kompletného príslušenstva pre plnohodnotnú prevádzku hydraulických rúkpodľa špecifikácie, technických parametrov, výbavy predmetu zákazky, plného objemu prevádzkových hmôt amazív hydraulických rúk a vykonanie všetkých servisných prehliadok do 500 Mth vrátane, v rozsahu určenomvýrobcom na hydraulických rukách zahrnuté v cene hydraulických rúk vrátane materiálu, filtrov, dopravy a prácemechanika.
Doplňujúce informácie
V súlade s § 57 ods. 2, zákona č.343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o VO) Vám oznamujeme, že verejný obstarávateľ LESY SR, štátny podnik na základe skutočnosti, sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie v rámci verejnej súťaže vyhlásenej vo Vestníku verejného obstarávania č. 44/2020 - 21.02.2020, s označením 10215 MST vo veci zabezpečenia predmetu zákazky: Návesová súprava ruší použitý postup zadávania zákazky. V súlade s 57 ods. 3 zákona o VO Vám oznamujeme, že verejný obstarávateľ neplánuje opakovať postup zadávania zákazky na pôvodný predmet zákazky. Odôvodnenie: Verejný obstarávateľ rozhodol o zrušení verejného obstarávania z dôvodu, že sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie (vypuknutie a stále prebiehajúcu pandémiu COVID- 19), a ktoré spôsobili, že sa vyskytli dôvody osobitného zreteľa, pre ktoré objektívne nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval. Vypuknutie pandémie COVID-19 objektívne spôsobilo značné zmeny v celkovej ekonomickej situácii verejného obstarávateľa, ktoré verejnému obstarávateľovi pri danom verejnom obstarávaní reálne spôsobili výrazné medziročné zníženie/pokles tržieb, zníženú výšku ťažby dreva a tým pádom aj zníženie požiadaviek na prepravu dreva, pričom uvedené skutočnosti majú zásadný vplyv na predmet zákazky/zmluvy, ktoré však verejný obstarávateľ v čase vyhlásenia verejného obstarávania nemohol predvídať ani iným spôsobom predpokladať a zohľadniť. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ ruší verejné obstarávanie, nakoľko ide o dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, pričom je evidentné, že ide o okolnosti objektívne, nezavinené verejným obstarávateľom. Verejný obstarávateľ má za to, že existuje opodstatnený a legitímny dôvod na zrušenie použitého postupu zadávania zákazky a takýto postup nepredstavuje neprimeraný zásah do práv uchádzača.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- -- -- Opravárske a údržbárske služby
Položky detailne
[1]
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
LESY Slovenskej republiky, š.p., Odštepný závod lesnej techniky Banská Bystrica, Mičinská cesta 33, 975 00Banská Bystrica, SLOVENSKO
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
425238
Názov položky
--
Kód CPV
50000000-5
Náklady/cena
Kritéria nákladov
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Opravárske a údržbárske služby
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 237 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania výsledky verejných súťaží 7398/2020-220
Oznámenia detailne
[7398/2020-220] výsledky verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
výsledky verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
7398/2020-220
Dátum zverejnenia vo vestníku
6. 11. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
VS
ID zákazky
425238
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
237