426869 - Výstavba 8 nájomných bytov v obci Sečianky
Detaily
ID zákazky
426869
Názov
Výstavba 8 nájomných bytov v obci Sečianky
Referenčné číslo
ŠFRB-01
ID obstarávateľa
6671
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
439 308,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
5. 8. 2020 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 09:51
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Sečianky
IČO
00648574
Mesto
Sečianky
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Jozef Deák
Kontaktný email
 ocuseciankygmail.com
Kontaktný telefón
 +421 474888118
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce, vypracovanie projektovej dokumentácie, zabezpečenie pozemku pre príjazdovú komunikáciu a inžinierska činnosť spojená s výstavbou 8-ich obecných nájomných bytov bežného štandardu situovaných do objektu troch rodinných domov v obci Sečianky. Predmet zákazky bude následne tvoriť predmet kúpy jednotlivých nájomných bytov, ich spoločných priestorov a prislúchajúcej technickej infraštruktúry verejným obstarávateľom v súlade s podmienkami Štátneho fondu rozvoja bývania (zákon č. 443/2010 Z. z. o dotáciách na rozvoj bývania a o sociálnom bývaní v znení neskorších predpisov, zákona č. 150/2013 Z. z o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení neskorších predpisov a súvisiacich vykonávacích predpisov). Zdôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky na časti: Zákazka predstavuje komplexné dielo obsahujúce okrem samotných stavebných prác aj prípravné práce, vypracovanie projektovej dokumentácie a inžiniersku činnosť pri zabezpečení potrebných povolení. Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti, nakoľko jeho rozdelenie na časti nie je účelné. Rozdelenie by mohlo predstavovať riziko, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obtiažnym a potreba koordinácie jednotlivých dodávateľov častí zákazky by mohla predstavovať vážne riziko ohrozenia riadneho plnenia zákazky. Pre úspešnú realizáciu diela je potrebné vytvoriť podmienky pre komplexnú zodpovednosť dodávateľa s cieľom zamedziť prípadnému zvýšeniu konečnej ceny, nedodržaniu harmonogramu prác a termínu ukončenia zákazky. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti, poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
1. Zadávanie tejto zákazky sa realizuje systémom Elektronického verejného obstarávania, verzia 18.0 (ďalej len "EVO") prevádzkovaného Úradom pre verejné obstarávanie. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v Súťažných podkladoch. 2. Pre potreby predkladania ponúk je potrebná registrácia v systéme EVO prostredníctvom registračného formulára dostupného na portáli EVO. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému EVO, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie všetkých krokov, ak nie je v Súťažných podkladoch uvedené inak. 4. Podrobnosti o systéme EVO vrátane technickej špecifikácie a podmienok registrácie, príručiek pre prácu so systémom EVO ako aj spôsobu komunikácie je uvedené na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo- 5f5.html. 5. Zákazka sa zadáva postupom podľa § 112 a nasl. zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ bude aplikovať § 112 ods. 6 zákona: vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (tzv. super reverzný postup). 6. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia a subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 7. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo nepodpísať zmluvu, ak cenová ponuka uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky. 8. Verejný obstarávateľ neaplikuje zelené VO ani obstarávanie inovácií. Sociálny aspekt je zohľadnený v predmete zákazky. 9. V súlade s § 56 ods. 15 ZVO verejný obstarávateľ môže určiť podľa svojho uváženia, že lehota na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovená v § 56 ods. 8, 10 a 14, je dlhšia ako 10 pracovných dní. 10. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 439 308,00 EUR Príprava staveniska
Položky detailne
[1]
  439 308,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Obec Sečianky, parcely KN "C" č. 59/1 a 56/2, resp. 56/3
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
439 308,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
426869
Názov položky
--
Kód CPV
45100000-8
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
24
Názov kritéria
--
CPV kód
Príprava staveniska
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 197 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania SEČ_ŠFRB_2020
2020 148 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania SEČ_ŠFRB_2020
Oznámenia detailne
[SEČ_ŠFRB_2020] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
SEČ_ŠFRB_2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 9. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
426869
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
197
[SEČ_ŠFRB_2020] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
SEČ_ŠFRB_2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 7. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
426869
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
148