429656 - Zariadenie sociálnych služieb
Detaily
ID zákazky
429656
Názov
Zariadenie sociálnych služieb
Referenčné číslo
VO/PZ/2/2020
ID obstarávateľa
5142
Hlavný kód CPV
45215200-9
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
1 303 318,83
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 1. 2021 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 10:16
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Nová Dubnica
IČO
00317586
Mesto
Nová Dubnica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ján Krumpolec
Kontaktný email
 krumpolecnovadubnica.sk
Kontaktný telefón
 +421 424433526
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmet zákazky je definovaný projektom pre stavebné povolenie: "Zariadenie sociálnych služieb", ktorý vypracovala PROJAT, s.r.o., Pribinove sady 17, 018 51 Nová Dubnica, v júni 2019, zák. číslo: 056-06-2019. Účelom stavby je vybudovanie štruktúry ďalších opatrovateľských služieb a sociálnych priestorov, zvýšenie kvality života obyvateľov v zariadení sociálnych služieb v meste Nová Dubnica. Mesto Nová Dubnica je jeho zriaďovateľom. Predmetom zákazky je novostavba zariadenia sociálnych služieb tak, aby spĺňalo požiadavky jednak súčasnej právnej legislatívy, ale aj kvalitného komfortu bývania užívateľov v zariadení. Zariadenie sociálnych služieb má poskytovať starostlivosť najmä seniorom na úrovni rôznych oddelení a štandardov. Objekt bude slúžiť pre seniorov schopných samostatného pohybu, ale aj seniorov s obmedzenou schopnosťou pohybu. Počet nových lôžok pre seniorov je 24. Objekt je riešený vo forme trojpodlažného monobloku. Objekt je samostatný bez prepojenie k jestvujúcemu objektu. Priestor prízemia je vyčlenený prevádzke dennej spoločenskej miestnosti a činnostiam doplňujúcich služieb pre obyvateľov objektu vrátane výdaju jedla. Spoločenská miestnosť a miestnosť pre rehabilitáciu sú orientované na juh s výhľadom do záhrady. Do úseku spoločenskej miestnosti sa dá vstúpiť novým samostatným bezbariérovým vstupom. Druhé aj tretie nadzemné podlažie ma identické dispozičné usporiadanie. Dispozičný dvojtrakt obsahuje chodbovú komunikáciu so severnou orientáciou a obytné bunky so sociálnym zariadením, orientované na slnečný juh. Na druhom nadzemnom podlaží sú izby pre osoby so schopnosťou samostatného pohybu. Na treťom nadzemnom podlaží sú izby pre osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu. Obe podlažia majú kúpeľňu, izbu sestier a sklady prádla a zdravotných potrieb. Jednotlivé podlažia sú komunikačne prepojené dvomi únikovými schodiskami a evakuačným výťahom. Výťah je vyústený do požiarnej predsiene. Stavenisko na navrhovanej parcele je so známymi inžinierskymi sieťami. Samotná stavba objektu SO 01-Zariadenie sociálnych služieb bude osadená mimo ochrannú zónu jestvujúcich rozvodov. Objekt je založený na monolitických základových pásoch a pätkách. Základová doska bude realizovaná z betónu. Obvodové nosné steny objektu budú vymurované z keramických tvárnic. Vnútorná výťahová šachta bude riešená ako železobetónový monolitický blok. Stropné konštrukcie v objekte sú riešené ako monolitické stropné dosky. Schodiská v navrhovanom objekte budú vyhotovené ako monolitické železobetónové schodiská. Strecha nad navrhovaným objektom je riešená ako plochá strecha s PVC hydroizolačnou fóliou, bude zateplená a následne zasypaná štrkovým zásypom. Predmet zákazky bude financovaný z úveru poskytnutého zo Štátneho fondu rozvoja bývania a z vlastných finančných zdrojov Mesta Nová Dubnica. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1. Komunikácia a výmena informácií bude realizovaná v zmysle § 20 ZVO. 2. Zákazka bude realizovaná prostredníctvom modernizovanej verzie informačného systému IS EVO. 3. Zábezpeka ponúk sa vyžaduje vo výške 20.000,- €. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 269 Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky Oznámenia o výsledku verejného obstarávania VO/PZ/2/2020
2021 68 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk VO/PZ/2/2020
Oznámenia detailne
[VO/PZ/2/2020] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO/PZ/2/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
23. 12. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
IC
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
429656
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
269
[VO/PZ/2/2020] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO/PZ/2/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
16. 3. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
429656
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
68