433815 - Stavebné úpravy kultúrneho domu v Hurbanove
Detaily
ID zákazky
433815
Názov
Stavebné úpravy kultúrneho domu v Hurbanove
Referenčné číslo
2021-Hurbanovo_kultúrny_dom
ID obstarávateľa
4277
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
318 218,20
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
14. 9. 2021 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 11:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Hurbanovo
IČO
00306452
Mesto
Hurbanovo
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Zuzana Lenická
Kontaktný email
 obstaravaniestudnica-no.sk
Kontaktný telefón
 +421 917381833
Rozširujúce info
Popis zákazky
Riešený objekt SO-01 Kultúrny dom, sa nachádza v Hurbanove, parcela č. 141, okres Komárno, a je prístupný z miestnej komunikácie zo severnej a južnej strany objektu. Uvedený objekt je v správe objednávateľa. Budova bola vyprojektovaná v 70.rokoch minulého storočia. Riešený objekt sa nachádza na parcele s rovinatým terénom. Hlavný prístup k objektu je z južnej strany, z miestnej komunikácie. Hlavné vstupy do objektu sú situované zo západnej strany, vedľajšie vstupy sú orientované na východnej a južnej strane. Hlavný stup je vybavený bezbariérovým prístupom rampou. Obnova a rekonštrukcia riešeného stavebného objektu je zameraná prioritne na zateplenie teplo-výmenného plášťa s následným znížením energetickej náročnosti budovy a predĺžením jej životnosti, výmena okien, návrh nových klampiarskych konštrukcií a výmena rozvodov ÚK vrátane novej kotoľne. Funkcia objektu zostáva po rekonštrukcii zachovaná. Funkcia jednotlivých miestností riešeného objektu sa nemení. Kapacitné možnosti objektu sa po rekonštrukcii nemenia. Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii a v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné a bude zrealizované online spôsobom z dôvodu nevyhnutnosti pokračovať v aktuálne platných opatreniach v súvislosti so šírením vírusu COVID-19 a to aj na základe odporúčania Úradu pre verejné obstarávanie zo dňa 12.03.2020. Pri otváraní ponúk postupuje verejný obstarávateľ podľa § 52 ZVO. Všetky informácie súvisiace s otváraním ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1.Požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v časti B1 Súťažných podkladov. 2.Komunikácia medzi Verejným obstarávateľom a uchádzačmi a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku a to prostredníctvom informačného systému ERANET 3.SP sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného ÚVO a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov prostredníctvom systému ERANET na adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenders. 4. Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly viď ZoD 5. Podmienky zádržného viď ZoD. 6. Vysporiadanie finančných vzťahov za osobitných podmienok - viď ZoD. 7. Preukázanie finančného krytia viď ZoD 8. Požaduje sa zábezpeka: výška 9.000,00 EUR a podmienka zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch 9. Úspešný uchádzač je povinný v lehote na poskytnutie súčinnosti predložiť dokumenty špecifikované v časti B.1 SP 10.Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania aj uchádzača alebo záujemcu v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO 11.Dielo bude financované z finančných prostriedkov ŠR Envirofond a finančných prostriedkov verejného obstarávateľa, prípadne inej formy dotácie. 12.Rámcová zmluva o dielo sa uzatvára na na 24 mesiacov a verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zadefinovať rozsahu prác na Diele ako budú realizované a to na základe toho, aké finančné prostriedky získa zo Štátneho rozpočtu, na základe už podanej žiadosti o dotáciu z Envirofondu, resp. žiadosti, ktorá bude podaná v tomto roku, resp. v budúcom roku, alebo na základe toho, aké finančné prostriedky získa z iných foriem dotácií alebo finančných prostriedkov z vlastného rozpočtu. Rozsah prác a lehotu dodania zadefinuje verejný obstarávateľ najneskôr do 10 pracovných dní odo dňa získania rozhodnutia o pridelení finančných prostriedkov zo ŠR alebo NFP alebo odo dňa rozhodnutia mestského zastupiteľstva. 13.V prípade, že verejný obstarávateľ podpíše najneskôr do 30.09.2021 zmluvu o poskytnutí dotácie z Envirofondu je Zhotoviteľ povinný zrealizovať Dielo najneskôr do 30.11.2021 a to v rozsahu, v akom bude verejnému obstarávateľovi poskytnutá finančná dotácia. V takomto prípade je verejný obstarávateľ povinný určiť Zhotoviteľovi, ktoré práce na Diele budú vykonané a to najneskôr do 5 pracovných dní odo dňa získania rozhodnutia o výške pridelených finančných prostriedkov zo ŠR- z Envirofondu. 14.V prípade, že verejný obstarávateľ nepodpíše zmluvu o poskytnutí dotácie z Envirofondu najneskôr do 30.09.2021 je Zhotoviteľ povinný najneskôr do 15.12.2021 zrealizovať Dielo v rozsahu: SO 01 Výmena otvorových konštrukcií.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021 222 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 2021-Hurbanovo_kultúrny_dom
2021 198 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 2021-Hurbanovo_kultúrny_dom
Oznámenia detailne
[2021-Hurbanovo_kultúrny_dom] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021-Hurbanovo_kultúrny_dom
Dátum zverejnenia vo vestníku
30. 9. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
433815
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
222
[2021-Hurbanovo_kultúrny_dom] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021-Hurbanovo_kultúrny_dom
Dátum zverejnenia vo vestníku
25. 8. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
433815
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
198