433869 - Zvýšenie energetickej hospodárnosti obecnej budovy v Mužle
Detaily
ID zákazky
433869
Názov
Zvýšenie energetickej hospodárnosti obecnej budovy v Mužle
Referenčné číslo
2021-431-Mužla
ID obstarávateľa
4471
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
956 567,02
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
24. 9. 2021 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 11:10
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Mužla
IČO
00309125
Mesto
Mužla
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Zuzana Lenická
Kontaktný email
 obstaravaniestudnica-no.sk
Kontaktný telefón
 +421 917381833
Rozširujúce info
Popis zákazky
Obecná budova je čiastočne podpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami a s plochou strechou. Nosný systém je kombinovaný stenový a stĺpový. Výplne otvorov sú drevené. Vonkajšia omietka sokla je cementová a stien brizolitová. Krytina je živičná štvorvrstvová. Obecná budova v Mužle je celá prevádzkovaná Obecným úradom. Okrem javiska, hľadiska a príslušenstva súvisiaceho s prevádzkou sa v budove nachádza kuchyňa s každodennou prevádzkou, ďalej obecná knižnica a fitnes. Po zateplení bude prevádzka rovnaká, dispozičné riešenie sa nemení. Na objekte Obecnej budovy okrem tepelnej izolácie sú navrhnuté nasledovné stavebné úpravy: nad II.np stavby je navrhnutá nová strešná konštrukcia, v tvare sedlovej strechy. Nad I.np stavby je navrhnuté prekrytie terasy v tvare pultovej strechy, z drevených trámov a oceľ. profilov. Zrekonštruuje a rozšíri sa zastrešenie hlavného vstupu z priehradových drevených väzníkov. Pod novou strešnou konštrukciou sú navrhnuté po obvode strechy nové železobetónové vence na podopretie drevených väzníkov. Zo strechy nad spoločenskou sálou miestnosť č.108 a nad hľadiskom miestnosť č. 109 budú odstránené vrstvy plochej strechy po parotesnú zábranu a bude odstránený jestvujúci zavesený hliníkový podhľad. Tak odľahčenú stropnú konštrukciu bude zavesený nový sadrokartónový podhľad a na strechu budú umiestnené nové tepelnoizolačné dosky. Prestrešenie hlavného vstupu bude predĺžené. Predĺžená časť strechy bude podopretá so železobetónovými stĺpmi. V rámci zníženia energetickej náročnosti Obecnej budovy budú zrealizované nasledovné úpravy: - zateplenie obvodových stien a strešnej konštrukcie - zateplenie časti podhľadov (I.PP, I.NP) - zastrešenie objektu s väzníkovým krovom - zastrešenie terasy - výmena vonkajších výplní otvorov - nové klampiarske konštrukcie - nový systém ochrany proti blesku - rekonštrukcia kúrenia -nová elektroinštalácia, výmena svietidiel na nové LED svietidiel, ohrev TUV -inštalovanie fotovoltaických panelov -osadenie VZT jednotky s rekuperáciou tepla -inštalovanie zdroja vykurovania tepelného čerpadla vzduch-voda, 4x Projektant: PROfiS NZ s.r.o., Ing. Žigmund Szeghe, Považská 4, 940 67, Nové Zámky Bližšia charakteristika predmetu zákazky je špecifikovaná v projektovej dokumentácii a v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné a bude zrealizované online spôsobom z dôvodu nevyhnutnosti pokračovať v aktuálne platných opatreniach v súvislosti so šírením vírusu COVID-19 a to aj na základe odporúčania Úradu pre verejné obstarávanie zo dňa 12.03.2020. Pri otváraní ponúk postupuje verejný obstarávateľ podľa § 52 ZVO. Všetky informácie súvisiace s otváraním ponúk sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1.Požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v časti B1 Súťažných podkladov. 2.Komunikácia medzi Verejným obstarávateľom a uchádzačmi a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku a to prostredníctvom informačného systému ERANET 3.SP sú poskytované bez obmedzenia v elektronickej podobe prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného ÚVO a taktiež sú dostupné priamo, úplne bez obmedzení či poplatkov prostredníctvom systému ERANET na adrese: https://obstaravanie.eranet.sk/#/tenders. 4. Úspešný uchádzač je povinný strpieť výkon kontroly viď ZoD 5.Podmienky zádržného viď ZoD. 6.Vysporiadanie finančných vzťahov za osobitných podmienok - viď ZoD. 7. Preukázanie finančného krytia viď ZoD 8. Uplatnenie sociálneho aspektu viď ZoD 9.Požaduje sa zábezpeka: výška 28.000,00 EUR a podmienka zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch 10.Úspešný uchádzač je povinný v lehote na poskytnutie súčinnosti predložiť dokumenty špecifikované v časti B.1 SP 11. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania aj uchádzača alebo záujemcu v zmysle § 40 ods. 6 písm. g) ZVO
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021 214 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2021-431-Mužla
2021 200 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby) 2021-431-Mužla
Oznámenia detailne
[2021-431-Mužla] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021-431-Mužla
Dátum zverejnenia vo vestníku
20. 9. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
433869
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
214
[2021-431-Mužla] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021-431-Mužla
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 8. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYS
ID zákazky
433869
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
200