435131 - Medicínske vybavenie CIZS Valaliky
Detaily
ID zákazky
435131
Názov
Medicínske vybavenie CIZS Valaliky
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
5711
Hlavný kód CPV
33100000-1
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
197 054,50
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
19. 11. 2021 14:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 11:24
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Valaliky
IČO
00324850
Mesto
Valaliky
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Jozef Šuľak
Kontaktný email
 sulaktimpet.sk
Kontaktný telefón
 +421 915923821
Rozširujúce info
Popis zákazky
Zákazka zahŕňa dodávku, montáž medicínskeho vybavenia CIZS Valaliky v rozsahu a špecifikácii uvedenej v prílohe č. 2 súťažných podkladov. Súčasťou zákazky je aj odborné zaškolenie personálu v nevyhnutnom rozsahu.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač fyzická osoba alebo štatutárny orgán, člen štatutárneho orgánu v prípade právnickej osoby, ktorý sa preukáže na otváraní obálok s ponukami preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami alebo medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom portálu EVO (Elektronické Verejné Obstarávanie) na adrese https://www.evo.gov.sk s využitím všetkých jeho funkcionalít. V časti Príručky a odporúčania pre systém EVO sú uvedené všetky potrebné náležitosti a informácie pre prácu s portálom EVO. Verejný obstarávateľ poskytne na portáli EVO na adrese https://evo.gov.sk bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy prístup k súťažným podkladom a inej sprievodnej dokumentácii podľa § 43 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní a to odo dňa uverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku. Verejný obstarávateľ uverejní v profile verejného obstarávateľa zriadeného na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie na adrese https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/6072 súťažné podklady a to v deň zverejnenia výzvy na predkladanie ponúk vo vestníku a zároveň sa tam budú uverejňovať informácie a dokumenty podľa § 43 ods. 1 a podľa § 64 zákona o verejnom obstarávaní. Pojem doručenie uvádzaný v zákone o verejnom obstarávaní bude v systéme EVO znamenať moment doručenia, ktorý bude totožný s momentom odoslania elektronickej správy v systéme EVO. Prečítanie elektronickej správy v systéme EVO záujemcom resp. uchádzačom nemá žiaden súvis s momentom doručenia. V zmysle §114 ods. 1 zákona o VO hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom podľa § 39 alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6. Verejný obstarávateľ postupuje podľa § 39 ods. 7 a 8, ak čestné vyhlásenie obsahuje aj informácie podľa druhej vety. Zhotoviteľ sa zaväzuje že strpí výkon kontroly/auditu/overovania súvisiaceho s uskutočňovanými prácami oprávnenými osobami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretou medzi objednávateľom a poskytovateľom príspevku. Vzhľadom na limit znakov v tejto časti výzvy sú oprávnené osoby definované iba v bode 12.1 návrhu Kúpnej zmluvy, ktorý tvorí prílohu č. 5 súťažných podkladov.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Medicínske vybavenie gynekologickej ambulancie 133 150,00 EUR Diagnostické ultrazvukové prístroje
Položky detailne
[1] Medicínske vybavenie gynekologickej ambulancie
  133 150,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
objekt CIZS (zdravotného strediska) na adrese Poľná 10 v obci Valaliky resp. prístavba objektu
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
133 150,00
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
435131
Názov položky
Medicínske vybavenie gynekologickej ambulancie
Kód CPV
33124120-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Diagnostické ultrazvukové prístroje
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021 260 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk CIZS 2021
Oznámenia detailne
[CIZS 2021] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
CIZS 2021
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 11. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
435131
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
260