435496 - Modernizácia cesty II/542 a II/543-križovatky Spišská Stará Ves
Detaily
ID zákazky
435496
Názov
Modernizácia cesty II/542 a II/543-križovatky Spišská Stará Ves
Referenčné číslo
05PZ/2022
ID obstarávateľa
8722
Hlavný kód CPV
45233223-8
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
208 333,20
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 4. 2022 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:15
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
IČO
37936859
Mesto
Prešov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr.Ivana Baňasová
Kontaktný email
 banasova.ivanasucpsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 517563700
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je v Časti A je vypracovanie projektovej dokumentácie na realizáciu stavby na základe podkladov spracovaných odbornými zamestnancami Obstarávateľa s názvom ,, Modernizácia cesty II/542 a II/543 - križovatky Spišská Stará Ves , v Časti B majetkoprávne usporiadanie všetkých pozemkov dotknutých dielom a v Časti C stavebné práce na modernizácii cesty II/542 a II/543. Súčasťou predmetu zákazky zo strany uchádzača je aj výkon inžinierskej činnosti, v rozsahu zabezpečenia vyjadrení a stanovísk organizácií a správcov inžinierskych sietí dotknutých projektovaným dielom a ich následné zapracovanie do projektovej dokumentácie tak, aby uchádzač následne požiadal o územné, resp. stavebné konanie a aby bolo možné stavbu zrealizovať a následne uviesť do užívania; uvedenej v Časti B.2 Opis predmetu zákazky (realizácia stavebných prác ). Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí samostatnú časť súťažných podkladov B.2 Opis predmetu zákazky.
Doplňujúce informácie
1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktorého správcom je ÚVO. 2. Úspešný uchádzač akceptuje skutočnosť, že ho verejný obstarávateľ môže, v prípade ak nebude mať schválené finančné prostriedky zriaďovateľom, vyzvať na uzatvorenie zmluvy a to bezodkladne po schválení finančných prostriedkov zriaďovateľom tak, aby zmluva bola uzatvorená v lehote uplynutia viazanosti ponúk. V prípade neschválenia finančných prostriedkov je dôvod na zrušenie postupu verejného obstarávania podľa § 57 ods. 2 ZVO ako dôvod hodný osobitného zreteľa. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ predpokladať. 4.Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady sú prístupné na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. 5.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje. Výška zábezpeky, spôsoby zloženia zábezpeky ponuky a podrobné pokyny sú uvedené v súťažných podkladoch časť III. Príprava ponuky, bod 14 Zábezpeka ponuky. 7. Verejný obstarávateľ nemôže uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora, alebo ktorého subdodávatelia podľa zákona č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8. Z dôvodu overenia a získania potrebných informácií, nevyhnutných na spracovanie ponuky, verejný obstarávateľ odporúča zúčastniť sa na obhliadke predmetu zákazky. Obhliadka miesta uskutočnenia predmetu zákazky sa uskutoční na základe podmienok a pokynov v zmysle súťažných podkladov. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje možnosť zadania zákazky použitím priameho rokovacieho konania/rokovania v zmysle § 115 zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 10. Verejný obstarávateľ požaduje od úspešného uchádzača v rámci uplatnenia sociálneho aspektu pri korektných obchodných vzťahoch v rámci poskytnutia riadnej súčinnosti potrebnej na uzavretie zmluvy v súlade s § 56 ods.8 zákona, zriadiť bankový účet vytvorený výlučne k platobným transakciám súvisiacim s predmetom zmluvy tzv. transparentný účet.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 81 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 05PZ/2022
2022 105 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 05PZ/2022
Oznámenia detailne
[05PZ/2022] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
05PZ/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
31. 3. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
435496
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
81
[05PZ/2022] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
05PZ/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
4. 5. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
435496
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
105