437264 - Kontrola, servis a opravy na zariadeniach klimatizácie a vzduchotechniky
Detaily
ID zákazky
437264
Názov
Kontrola, servis a opravy na zariadeniach klimatizácie a vzduchotechniky
Referenčné číslo
1365/2022
ID obstarávateľa
1030
Hlavný kód CPV
50730000-1
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
76 787,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 3. 2022 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:12
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenská technická univerzita v Bratislave - Rektorát
IČO
00397687
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Bc. Lenka Maglocká Martišová
Kontaktný email
 lenka.martisovastuba.sk
Kontaktný telefón
 +421 917623615
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vykonávanie kontrol, opráv a údržby klimatizácií a vzduchotechnických systémov v objektoch verejného obstarávateľa, na základe Zákona č.124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Vyhlášky č.508/2009 Z. z v platnom znení, Zákona č. 286/2009 Z. z. o fluórovaných skleníkových plynoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a na základe platných noriem STN a STN EN. Predmetom tejto zákazky je aj vykonávanie kontrol, opráv a údržby, ktoré vyplývajú a spravujú sa vyhláškou, príslušnými zákonmi o BOZP a fluórovaných skleníkových plynoch, v prípade novoinštalovaných a prevádzkovaných zariadení klimatizácie a vzduchotechniky vykonanie relevantných povinných kontrol, servisov a skúšok. Predmetom zákazky je aj odborná súčinnosť poskytovateľa pri správe, prevádzke a údržbe zariadení klimatizácie a vzduchotechniky spočívajúca v poradenskej činnosti a návrhu opatrení súvisiacich s ďalšou prevádzkou týchto zariadení, ako aj legislatívne poradenstvo súvisiace s prevádzkou týchto zariadení a prípadnou úpravou frekvencie kontrol v prípade legislatívnych zmien platných všeobecne právnych predpisov týkajúcich sa predmetu tejto zákazky. Bližšie a konkrétnejšie informácie o jednotlivých zariadeniach klimatizácie a vzduchotechniky sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ na základe § 112 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi ako aj predkladanie ponúk sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom systému eZakazky na portáli www.ezakazky.sk. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme eZakazky umiestnenom na webovej adrese https://www.ezakazky.sk, čím verejný obstarávateľ umožní neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom. 3. Verejný obstarávateľ vyžaduje v zmysle § 41 ods. 3 ZVO, aby úspešný uchádzač v zmluve (Rámcová zmluva) najneskôr v čase jej uzavretia uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch. 4. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov súvisiacich s touto zákazkou znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 5. Verejný obstarávateľ môže zrušiť použitý postup zadávania zákazky na základe dôvodov určených v § 57 zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ani jednu ponuku z predložených ponúk, ak nevyhovujú požiadavkám na predmet zákazky alebo ak budú vyššie ako 76 787,00 EUR bez DPH. 6. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie a nie je zamerané na obstaranie inovácií ani na sociálne aspekty. 7. Verejný obstarávateľ nerozdelil zákazku na viac častí, pretože celý predmet zákazky tvoria svojím charakterom rovnaké služby. Poskytované služby budú predstavovať rovnaké činnosti, úkony a výkony na rovnakých alebo podobných zariadeniach. 8. Všetky ďalšie vzájomné práva a povinnosti ako aj všetky formálne, procesné alebo obsahové podmienky verejného obstarávania budú zahrnuté v súťažných podkladoch a v návrhu zmluvy.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 66 Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1365/2022
2022 134 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk 6684/2022
Oznámenia detailne
[1365/2022] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1365/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 3. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
IC
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
437264
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
66
[6684/2022] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
6684/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 6. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
IC
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
437264
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
134