440741 - Oprava mosta M2336 cez potok Dudváh za obcou Trebatice
Detaily
ID zákazky
440741
Názov
Oprava mosta M2336 cez potok Dudváh za obcou Trebatice
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8700
Hlavný kód CPV
45221110-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
93 659,94
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 6. 2022 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:28
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja
IČO
37847783
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Dagmar Skácelová, PhD.
Kontaktný email
 vospravaciest.sk
Kontaktný telefón
 +421 335531287
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zadania zákazky sú stavebné práce na oprave mostného objektu M2336 cez potok Dudváh za obcou Trebatice. Oprava zahŕňa sanovanie poškodených častí a nahradenie mostných zábradlí v zmysle projektovej dokumentácie: odbúranie mostného zábradlia, vybúranie obrubníkov a vyčistenie krajnice, vyčistenie pohľadových plôch vodným lúčom, obnovu ríms, osadenie nových zábradľových zvodidiel, ochranné nátery a sanácie konštrukcií, úprava výšky ríms, osadenie tabuľky s evidenčným a identifikačným číslom mosta. Súčasťou predmetu zákazky je taktiež vyhotovenie projektovej dokumentácie skutočného zrealizovania stavby a porealizačné geodetické zameranie oprávnenou osobou v digitálnej aj papierovej forme. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v projektovej dokumentácií, ktorá je samostatnou súčasťou súťažných podkladov.
Doplňujúce informácie
1.) Komunikácia v tomto verejnom obstarávaní vrátane doručovania sa uskutočňuje elektronicky spôsobom určeným funkcionalitou elektronického prostriedku EVO ver. 18.0. 2.) Všetky výdavky spojené sprípravou apredložením ponuky znáša uchádzač bez akéhokoľvek finančného nároku na verejného obstarávateľa. 3.) Vyhodnocovanie ponúk je neverejné. 4.) Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom (1) mieste v poradí. 5.) Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuku uchádzača, ktorý sa návrhom na plnenie kritérií umiestnil na prvom (1) mieste v poradí uchádzačov a to z hľadiska splnenia podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky a označí jeho ponuku za úspešnú. 6.) Ak dôjde k vylúčeniu uchádzača alebo jeho ponuky, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. 7.) Ak úspešný uchádzač odmietne uzavrieť zmluvu o dielo v lehote stanovenej verejným obstarávateľom, verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuku uchádzača, ktorého ponuka bola zaradená medzi hodnotené ponuky a ktorý sa umiestnil návrhom na plnenie kritérií na ďalšom mieste v poradí uchádzačov a to z hľadiska splnenia podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky . 8.) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť verejné obstarávanie, ak: ani jedna z predložených ponúk nebude zodpovedať požiadavkám stanoveným v týchto súťažných podkladoch, zmenili sa okolnosti, za ktorých bolo toto verejné obstarávanie vyhlásené, ponuky uchádzačov budú vyššie ako predpokladaná hodnota zákazky, nezodpovedajú finančným možnostiam verejného obstarávateľa, nebola predložená ani jedna ponuka.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 137 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 2022_most M2336 Dudváh
Oznámenia detailne
[2022_most M2336 Dudváh] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022_most M2336 Dudváh
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 6. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
440741
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
137