441413 - Zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v obci Vinica
Detaily
ID zákazky
441413
Názov
Zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu v obci Vinica
Referenčné číslo
02PL2022V2
ID obstarávateľa
5296
Hlavný kód CPV
45211350-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
768 997,25
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
17. 6. 2022 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:26
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Vinica
IČO
00319678
Mesto
Vinica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
PhDr. Blažej Slabý, CSc.
Kontaktný email
 bs5262gmail.com
Kontaktný telefón
 +421 918963377
Rozširujúce info
Popis zákazky
Projekt stavby rieši zníženie energetickej náročnosti budovy Obecného úradu, prostredníctvom vybudovania novej šikmej valbovej strechy, so sklonom 30 °, so strešnou keramickou krytinou Tondach (alebo podľa výberu investora) a tým vytvorenia podkrovia bez využívania. V rámci vybudovania novej šikmej strechy sa rieši odstránenie pôvodných oplechovaní stien atík, obitie atikových múrov a vybudovanie nových železobetónových stužujúcich vencov na obvodové murivo 2.NP. Po vybudovaní novej strešnej konštrukcie sa rieši zateplenie stropu 2.NP, zo strany krovovej konštrukcie. Pododkvapové žľaby a zvody po demontáži sa vymenia za nové systému Lindab Rainline, s povrchovou úpravou Elite. Z dôvodu vybudovania novej strešnej konštrukcie je nutné vyvýšiť komín nerezovým nástavcom. Navrhuje sa osadenie dvoch nových výlezov na povalový priestor, rozmerov 600x600mm, napr. Velox. Nakoľko otvorové konštrukcie tvoria drevené, plastové, hliníkové a oceľové okná, plastové presklené steny, so zasklením izolačným dvojsklom, vchodové bezpečnostné dvere, oceľové garážové dvere, oceľové vchodové dvere, ktorých tepelno-izolačné vlastnosti sú nevyhovujúce, nespĺňajú tepelno-technické požiadavky na tepelnú ochranu budov, navrhuje sa výmena všetkých otvorových konštrukcií. Projekt ďalej rieši zateplenie obvodových stien, ostení a nadpraží, odkvapového debnenia zatepľovacím systémom na báze minerálnej vlny NOBASIL FKD, soklovej časti systémom na báze extrudovaného polystyrénu XPS. Z dôvodu vybudovania novej šikmej strechy PD rieši demontáž jestvujúceho bleskozvodu zo strechy a obvodového plášťa a ochranu objektu pred zásahom blesku, vytvorením nového bleskozvodného zariadenia. Ostatné stavebné úpravy zahŕňajú v súvislosti so zateplením fasády objektu demontáž prvkov na fasáde, ktoré bránia zatepleniu fasády (satelitov, klimatizačných zariadení, elektroskrine, informačných tabúľ, vonkajšieho osvetlenia) a spätnú montáž na fasádu po zateplení. Vetracie mriežky na obvodovom plášti sa vymenia na nové plastové. V rámci vykurovania rieši samostatná projektová dokumentácia rekonštrukciu vykurovacej sústavy budovy Obecného úradu. Návrh nového zdroja tepla a úsporné opatrenia súvisiace so zateplením objektu a výmenou výplňových konštrukcií vyžadujú aj výmenu kompletného systému odovzdávania tepla, teda vykurovacích telies a rozvodov vykurovania. Technologické zariadenie tepelného čerpadla bude situované v samostatnej miestnosti bývalej kotolne. Zdrojom tepla na vykurovanie bude kaskádová zostava tepelných čerpadiel zem-voda. Predmetom je aj návrh fotovoltaického zariadenia, ako stavby na dobu životnosti systému. Cieľom projektu je navrhnúť elektroinštaláciu pre rekonštruovaný objekt v súlade s požiadavkami stavebného riešenia tak, aby inštalácia vyhovovala účelu po stránke technickej, hygienickej a bezpečnostnej. Podrobný popis je v stavebnej projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Pre otváranie, kontrolu a vyhodnotenie cenových ponúk bude štatutárom verejného obstarávateľa stanovená odborná komisia. Vzhľadom na konanie elektronickej aukcie je otváranie ponúk uchádzačov neverejné.
Doplňujúce informácie
Komunikácia medzi verejným obstarávateľom, záujemcami alebo uchádzačmi 1. Komunikácia a výmena informácií (ďalej len komunikácia) medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje spôsobom a prostriedkami, ktoré zabezpečia úplnosť údajov a obsahu uvedených v ponuke a zaručia ochranu dôverných a osobných údajov uvedených v týchto dokumentoch. 2.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v elektronickej podobe prostredníctvom IS EVO ver. 18.0 (Informačný systém Elektronického verejné obstarávanie, ďalej len IS EVO), ktorý zabezpečí trvalé zachytenie ich obsahu, ak nie je uvedené inak. Všetko o IS EVO (najmä príručky a video návody) nájdete na adrese https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html. 3.Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby mal záujemca/uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady technické vybavenie a odborné ovládanie IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie IS EVO sú zadefinované a zverejnené na www.uvo.gov.sk. 4.Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená záujemcovi/uchádzačovi do IS EVO a nie kedy si ju záujemca/uchádzač prečítal. Uchádzač ponuku predkladá elektronicky v systéme IS EVO a môže predloženú ponuku dodatočne doplniť, zmeniť alebo odvolať do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 768 997,25 EUR Stavebné práce na kancelárskych budovách
Položky detailne
[1]
  768 997,25 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Obecný úrad Obec Vinica, Cesta Slobody 466/44, 991 28 Vinica / Katastrálne územie Vinica (869 465), parc. č.: 1805/1, 1805/2, 1805/3.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
768 997,25
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
441413
Názov položky
--
Kód CPV
45213150-9
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
12
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na kancelárskych budovách
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 126 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk 02PL2022V2
2022 149 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk 02PL2022V2
Oznámenia detailne
[02PL2022V2] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
02PL2022V2
Dátum zverejnenia vo vestníku
31. 5. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
441413
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
126
[02PL2022V2] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
02PL2022V2
Dátum zverejnenia vo vestníku
1. 7. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
441413
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
149