441997 - LM, Ondrašová – rekonštrukcia skladových objektov – R
Detaily
ID zákazky
441997
Názov
LM, Ondrašová – rekonštrukcia skladových objektov – R
Referenčné číslo
ÚpIA-EL3/3-315-9-2022 OOSP
ID obstarávateľa
8468
Hlavný kód CPV
45216200-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
188 530,83
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 8. 2022 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:35
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Ministerstvo obrany Slovenskej republiky - Akvizičná agentúra
IČO
30845572
Mesto
Bratislava-Nové Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Stanislav BEREŽNÝ
Kontaktný email
 Stanislav.BEREZNYmod.gov.sk
Kontaktný telefón
 +421 960317669
Rozširujúce info
Popis zákazky
Cieľom navrhovanej stavebnej akcie je rekonštrukcia skladových priestorov na 2. NP budovy č. 5 v areáli kasární, Liptovský Mikuláš - Ondrašová. Podrobný rozsah prác je uvedený vo výzve na predloženie ponuky, Projektovej dokumentácii a vo Výkaze výmer, ktoré sú prílohou výzvy na predloženie ponuky a je zverejnený v profile verejného obstarávateľa na: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/441997.
Doplňujúce informácie
Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi (vrátane vysvetľovania súťažných podkladov) sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronického informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (ďalej len IS EVO) ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky s využitím všetkých jeho funkcionalít. IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html. Ďalšie informácie ku komunikácii sú uvedené vo výzve na predloženie ponuky, ktorá je zverejnená v profile verejného obstarávateľa na: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/441997. V prípade potreby môžu záujemcovia/uchádzači požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO Úrad vlády SR na emailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo telefonicky na čísle: + 421 2 209 25 100. Obhliadka miesta plnenia predmetu zákazky je doporučená. Ďalšie informácie k obhliadke sú uvedené vo výzve na predloženie ponuky, ktorá je zverejnená v profile verejného obstarávateľa na: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie- zakaziek/detail/441997. Verejný obstarávateľ sa súlade s ZVO rozhodol, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk určených vo výzve na predkladanie ponúk (tzv. super reverz). Ďalšie informácie k podmienkam účasti: Ak bola hodnota stavebných prác vyjadrená v inej mene ako EUR, uchádzač prepočíta túto hodnotu na EUR kurzom Európskej centrálnej banky (ECB) platným ku dňu uzavretia predmetnej zmluvy. V prípade, ak v daný deň nebol stanovený kurz ECB, prepočítava sa hodnota na eurá kurzom ECB platným v najbližší nasledujúci deň ku dňu uzavretia predmetnej zmluvy, kedy bol tento kurz ECB stanovený. V prípade, ak uchádzač preukazuje splnenie danej podmienky účasti zákazkou, ktorej realizácia presahuje stanovené referenčné obdobie, t. j. uskutočnenie stavebných prác začalo pred viac ako piatimi rokmi od vyhlásenia tohto verejného obstarávania, alebo nebolo skončené do vyhlásenia tohto verejného obstarávania, uchádzač v zozname stavebných prác uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť plnenia, ktoré bolo poskytnuté v požadovanom referenčnom období. V prípade, ak stavebné práce realizoval uchádzač ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, v zozname stavebných prác vyčísli a započíta iba finančný objem plnenia realizovaný ním samotným. skratkou "ZVO" za rozumie zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 170 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky ÚpIA-EL3/3-315-9-2022 OOSP
Oznámenia detailne
[ÚpIA-EL3/3-315-9-2022 OOSP] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
ÚpIA-EL3/3-315-9-2022 OOSP
Dátum zverejnenia vo vestníku
1. 8. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
441997
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
170