442023 - Modernizácia a výmena 30 ks rozvádzačov verejného osvetlenia na území mesta Košice
Detaily
ID zákazky
442023
Názov
Modernizácia a výmena 30 ks rozvádzačov verejného osvetlenia na území mesta Košice
Referenčné číslo
MK/A/2022/14723
ID obstarávateľa
6915
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
297 933,33
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 6. 2022 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:27
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Košice
IČO
00691135
Mesto
Košice-Západ
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Jaroslav Oršula
Kontaktný email
 sptatratender.sk
Kontaktný telefón
 +421 556419195
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce - výmena 30 ks neriadených rozvádzačov verejného osvetlenia (RVO) za diaľkovo riadené so systémom efektívneho riadenia verejného osvetlenia, ktorý umožňuje diaľkovo ovládať elektromerové rozvádzače verejného osvetlenia a dohliada na prevádzkové parametre siete verejného osvetlenia, spolu s podporou pre integráciu nabíjačiek elektromobilov so zdieľaným napájaním s verejným osvetlením. Zoznam RVO, ktoré majú byť modernizované je uvedený v prílohe č. 1 Zoznam RVO, požadované typy RVO sú uvedené v Prílohe č. 2 Typové rozdelenie RVO; Špecifikácia požiadaviek na riadiaci systém (RS) popis RS, požadované funkcionality a dokumenty / certifikáty je uvedený v Prílohe č. 3 a špecifikácia požiadaviek na RVO, požadované certifikáty a dokumenty na rozvádzač verejného osvetlenia je uvedený v Prílohe č. 4 k Podkladom k tejto zákazke.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému JOSEPHINE, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Komunikácia bude prebiehať v slovenskom jazyku. Ďalšie informácie týkajúce sa spôsobu komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 2. Požiadavky ustanovujúce spôsob predloženia ponúk a ich obsah sú uvedené v Podkladoch k zákazke s nízkou hodnotou. 3. Obhliadka miesta dodania predmetu zákazky je verejným obstarávateľom odporúčaná. Záujemcovia, ktorí majú záujem o vykonanie obhliadky, si termín a miesto obhliadky dohodnú na základe telefonického dohovoru s kontaktnou osobou: Ing. Jaroslav Oršula, tel.: +421 55 6419 195 4. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Verejný obstarávateľ vyhodnocuje splnenie podmienok účasti a ponuku z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na hodnotenie ponúk, a to u uchádzača, ktorý sa po vyhodnotení na základe kritéria umiestnil na prvom mieste v poradí. 6.Verejný obstarávateľ v tomto verejnom obstarávaní stanovil lehotu na predkladanie ponúk primeranú tomu, aby bolo zabezpečené dodržanie princípov verejného obstarávania a riadnej hospodárskej súťaže. 7. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním, ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 132 Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky MK/A/2022/14723
Oznámenia detailne
[MK/A/2022/14723] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
MK/A/2022/14723
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 6. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
IC
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
442023
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
132