443858 - Záverečná správa z hydrogeologického prieskumu
Detaily
ID zákazky
443858
Názov
Záverečná správa z hydrogeologického prieskumu
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8637
Hlavný kód CPV
71351900-2
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
93 378,33
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
5. 8. 2022 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:33
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Hydromeliorácie, štátny podnik
IČO
35860839
Mesto
Bratislava - m. č. Podunajské Biskupice
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Juraj Tkáč
Kontaktný email
 infocreatioeu.sk
Kontaktný telefón
 +421 949096444
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je zabezpečiť výkon potrebných krokov, resp. realizovať hydrogeologický prieskum na lokalitách ôsmych závlahových stavieb, ktoré sú využívané na účely zavlažovania poľnohospodárskych území. Výsledným produktom realizovaných prieskumných prác bude podrobne hodnotiaca záverečná správa, ktorá bude spracovaná v rozsahu požadovanom v Spoločnom usmernení generálnej riaditeľky sekcie geológie a prírodných zdrojov a generálneho riaditeľa sekcie vôd Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky č. 13 817/2017 pre žiadateľov o povolenie na osobitné užívanie vôd podľa § 21 ods. 1 zákona č. 364/2004 Z.z. Zákon o vodách a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov (vodný zákon). Predmet zákazky je podrobne opísaný v prílohe č. 1, 2 a 3 Výzvy na predkladanie ponúk, zverejnenej na profile zákazky..
Doplňujúce informácie
1.Podmienky a pravidlá neupravené v tejto Výzve, zverejnených podkladoch a v procese verejného obstarávania (VO) sa riadia zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 2.Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný a priamy prístup k dokumentom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa na stránke www.uvo.gov.sk. 3. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania IS ÚVO, ktorý je dostupný na adrese: https://www.uvo.gov.sk/ Pre účasť na elektronickom VO, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom systému IS ÚVO - EVO je potrebné: - ak uchádzač nemá konto v IS ÚVO je potrebné vytvoriť si účet - v prípade ak hospodársky subjekt, za ktorého predkladáte ponuku/realizujete inú komunikáciu podľa ZVO, ešte nie je zaregistrovaný v IS ÚVO, je potrebné ho zaregistrovať link: https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add 4. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto VO sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického nástroja EVO na portáli www.uvo.gov.sk. 5. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa mysli, kedy bola správa doručená uchádzačovi v IS EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 5.V elektronicky podanej ponuke sa predkladajú naskenované kópie originálnych dokladov. 6. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora (RPVS) a nie je zapisovaný v RPVS, alebo ktorého subdodávatelia, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS a nie sú zapísaní v RPVS.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 160 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 01
Oznámenia detailne
[01] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 7. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
443858
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
160