447913 - SO 04 – Verejný rozvod vody - Kuklov
Detaily
ID zákazky
447913
Názov
SO 04 – Verejný rozvod vody - Kuklov
Referenčné číslo
20220909
ID obstarávateľa
4517
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
45 494,51
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 9. 2022 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:41
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Kuklov
IČO
00309656
Mesto
Kuklov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Iveta Holková
Kontaktný email
 obeckuklovstonline.sk
Kontaktný telefón
 +421 346582125
Rozširujúce info
Popis zákazky
Obec Kuklov ako verejný obstarávateľ v zmysle § 7 ods. 1 písm. b) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len verejný obstarávateľ) Vás vyzýva na predloženie cenovej ponuky v prieskume trhu (ďalej len cenovej ponuky) s názvom: SO 04 Verejný rozvod vody - Kuklov. Verejný obstarávateľ uskutočňuje postup zadávania zákazky s nízkou hodnotou formou uskutočnenia prieskumu trhu a to odoslaním výzvy na predloženie cenovej ponuky hospodárskym subjektom oprávneným uskutočňovať stavebné práce, ktoré sú predmetom zákazky. V postupe zadávania zadávaní zákazky s nízkou hodnotou, ktorá nemá zákonom stanovené formálne pravidlá postupu jej zadávania, bude verejný obstarávateľ postupovať tak, aby vynaložené náklady na obstaranie predmetu zákazky a jeho zadanie boli hospodárne, všetko za dodržania základných princípov verejného obstarávania a za podpory riadnej hospodárskej súťaže a v súlade s § 117 zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
Ekvivalent: V prípade, ak táto výzva, alebo doklady a dokumenty poskytnuté v rámci príloh tejto výzvy (Výkaz výmer) identifikuje konkrétny typ výrobku, alebo výrobok konkrétneho výrobcu, alebo identifikuje konkrétneho dodávateľa alebo konkrétne technické riešenie, verejný obstarávateľ umožní nahradiť takýto výrobok ekvivalentným výrobkom alebo ekvivalentom technického riešenia pod podmienkou, že ekvivalentný výrobok alebo ekvivalentné technické riešenie bude spĺňať úžitkové, prevádzkové a funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú uvedené výrobky, technológie a zariadenia určené a zároveň nebude predstavovať zvýšené náklady pre verejného obstarávateľa. Pri výrobkoch, zariadeniach, materiáloch a/alebo príslušenstvách konkrétnej značky, môže uchádzač predložiť aj ekvivalenty inej značky v rovnakej alebo vyššej kvalite pri dodržaní vyššie uvedených požiadaviek. Ak uchádzač uplatní návrh na ekvivalent, predloží ho v ponuke v samostatnom dokumente nazvanom zoznam ekvivalentných položiek, pričom predmetný zoznam predložených ekvivalentných položiek musí obsahovať pôvodnú požiadavku na danú položku z výkazu výmer podľa tejto výzvy a návrh ekvivalentu. Konflikt záujmov: Ak sa verejný obstarávateľ v zmysle § 23 ZVO dozvie o konflikte záujmov, prijme primerané opatrenia a vykoná nápravu s cieľom zabránenia pretrvávania konfliktu záujmov. Ak nebude možné odstrániť konflikt záujmov inými účinnými opatreniami, ktorými sú najmä vylúčenie zainteresovanej osoby z procesu prípravy alebo realizácie verejného obstarávania alebo úprava jej povinností a zodpovednosti, verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača. Úspešný uchádzač sa zaväzuje strpieť výkon auditu/kontroly súvisiaceho s dodávaným tovarom, a to oprávnenými osobami na výkon tejto kontroly/auditu a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnené osoby na výkon kontroly/auditu sú najmä: a) Útvar vnútorného auditu a nimi poverené osoby, b) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a osoby poverené na výkon kontroly/auditu, Ponuka predložená/doručená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk podľa bodu 15. tejto Výzvy, nebude ďalej zaradená do hodnotiaceho procesu. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť podmienky súťaže. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo odmietnuť všetky predložené ponuky. Verejný obstarávateľ následne zašle uchádzačom informáciu o odmietnutí ponuky spolu s odôvodnením. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo bez akýchkoľvek sankcií odstúpiť od podpisu tejto zmluvy s úspešným uchádzačom, ak ešte nedošlo k plneniu z tejto zmluvy a financovanie predmetu tejto Zmluvy nebolo schválené Uznesením Obecného zastupiteľstva Kuklovo, to znamená, že financovanie predmetu tejto zmluvy musí by kryté v rozpočte obce.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 199 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk SO 04 Verejný rozvod vody - Kuklov
Oznámenia detailne
[SO 04 Verejný rozvod vody - Kuklov] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
SO 04 Verejný rozvod vody - Kuklov
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 9. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
447913
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
199