447961 - Rekonštrukcia striech v Nemocnici Staré Mesto
Detaily
ID zákazky
447961
Názov
Rekonštrukcia striech v Nemocnici Staré Mesto
Referenčné číslo
R5-2.1/149/2022
ID obstarávateľa
8698
Hlavný kód CPV
45261410-1
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
177 316,28
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 9. 2022 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 12:41
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Univerzitná nemocnica Bratislava
IČO
31813861
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ján Mlynarčík
Kontaktný email
 jan.mlynarcikunb.sk
Kontaktný telefón
 +421 248234088
Rozširujúce info
Popis zákazky
Dodávka a montáž strešnej krytiny na objektoch plochých striech zdravotníckych zariadení Nemocnice Staré Mesto, v zmysle špecifikácie uvedenej v Prílohe č. 1 časti B. týchto súťažných podkladoch (odstránenie stávajúcich živičných krytín a pokládka nových krytín, oprava omietok komínov a stien /viď. obrazová dokumentácia/ vrátane všetkých prác súvisiacich s dodávkou. Neoddeliteľnou súčasťou dodávky je doprava do miesta plnenia a odvoz a likvidácia stavebného odpadu.
Doplňujúce informácie
Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré Jednotným európskym dokumentom alebo čestným vyhlásením nahradil. Hospodársky subjekt môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Ak hospodársky subjekt použije JED alebo čestné vyhlásenie, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania písomne vyžiadať od uchádzača doklady, ktoré predbežne nahradil predložením JED-u alebo čestným vyhlásením na preukázanie splnenia podmienok účasti. Uchádzač doručí doklady do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. Jednotný európsky dokument obsahuje aktualizované vyhlásenie hospodárskeho subjektu, že a)neexistuje dôvod na jeho vylúčenie, b)spĺňa objektívne a nediskriminačné pravidlá a kritériá výberu obmedzeného počtu záujemcov, ak verejný obstarávateľ obmedzil počet záujemcov, c)poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré nahradil JED. Ak uchádzač preukazuje finančné a ekonomické postavenie alebo technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť prostredníctvom inej osoby, JED musí obsahovať informácie aj o tejto osobe. Z uchádzačom predloženého JED musí byť jednoznačne zrejmé, že svojím rozsahom, obsahom aj spôsobom preukazuje, že uchádzač ku dňu predkladania ponúk spĺňa podmienky účasti stanovené verejným obstarávateľom uvedené v oznámení použitom ako výzva na predkladanie ponúk (ďalej len výzva) a v súťažných podkladoch a je schopný túto skutočnosť preukázať, pričom doklady, ktoré predbežne nahradil predložením JED preukazujúce splnenie podmienok účasti, predloží verejnému obstarávateľovi na základe písomného vyžiadania. Uchádzač doručí doklady do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ neurčil dlhšiu lehotu. Ak sú požadované doklady pre verejného obstarávateľa priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, hospodársky subjekt v JED uvedie aj informácie potrebné na prístup do týchto elektronických databáz najmä internetovú adresu elektronickej databázy, akékoľvek identifikačné údaje a súhlasy potrebné na prístup do tejto databázy. Verejný obstarávateľ nebude vyžadovať predloženie dokladu alebo dokladov od uchádzača, ktoré má k dispozícii z iného verejného obstarávania a ktoré sú aktuálne a platné. Verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 198 podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary) podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce) R5-2.1/149-06/2022
2022 246 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk R5-2.1/149/2022
Oznámenia detailne
[R5-2.1/149-06/2022] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce)
Názov typu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 1. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R5-2.1/149-06/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 9. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
Kód podtypu oznámenia
WYP
ID zákazky
447961
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
198
[R5-2.1/149/2022] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
R5-2.1/149/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 11. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
447961
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
246