449496 - Služby integrácie existujúceho IS na správu registratúry na IS Spisová služba.
Detaily
ID zákazky
449496
Názov
Služby integrácie existujúceho IS na správu registratúry na IS Spisová služba.
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
15002
Hlavný kód CPV
72240000-9
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
89 940,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 10. 2022 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 14:39
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Úrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb
IČO
42355818
Mesto
Bratislava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Ľudovít Blázy
Kontaktný email
 ludovit.blazyteleoff.gov.sk
Kontaktný telefón
 +421 257881352
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú Služby integrácie existujúceho IS na správu registratúry Nuntio na IS Spisová služba na Úrade pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb. Predmet zákazky Predmetom zákazky sú nasledovné služby: 1.Analýza dopadov, požiadaviek, identifikácia nevyhnutných úprav na existujúcom IS a návrh príslušných integračných služieb pre zabezpečenie integrácie na novobudovaný IS Spisová služba. 2.Vývoj identifikovaných úprav a príslušných integračných služieb na základe výstupov v bode 1. 3.Implementácia navrhovaného riešenia a jeho otestovanie v testovacej prevádzke. 4.Nasadenie navrhovaného riešenia do produkčného prostredia príslušného IS. 5.Školenie.
Doplňujúce informácie
Ponuka predložená uchádzačom musí obsahovať: identifikáciu uchádzača (obchodné meno uchádzača, sídlo alebo miesto podnikania, meno a funkciu štatutárneho orgánu, IČO, DIČ, meno a priezvisko kontaktnej osoby, jej telefónne číslo, adresu elektronickej pošty), návrh uchádzača na plnenie kritéria určeného na vyhodnotenie cenových ponúk podpísaného štatutárnym orgánom uchádzača podľa vzoru uvedeného v Prílohe č. 2 tejto Výzvy, podpísaný osobou oprávnenou konať za uchádzača; uchádzači cenu zároveň zadávajú do elektronického formulára v systéme ERANET. doklady a dokumenty, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti uvedených vo Výzve na predkladanie ponúk, rámcový technický návrh na plnenie predmetu zákazky, ktorý uchádzač vypracuje minimálne v súlade s požiadavkami opisu predmetu zákazky. V rámci vlastného návrhu na plnenie predmetu zákazky uchádzač vytvorí a predloží v ponuke slovne a graficky opísaný funkčný návrh riešenia, zohľadňujúci aktuálnu situáciu dotknutých ISVS na strane verejného obstarávateľa. podpísaný návrh zmluvy o Dielo, ktorá tvoria Prílohu č. 3 k tejto Výzve. Manuál pre uchádzača k zadávaniu elektronickej ponuky sa nachádza na prihlasovacej stránke do systému ERANET. Elektronickú ponuku nie je možné predložiť po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ preto záujemcom odporúča, aby svoju ponuku zaslali v dostatočnom časovom predstihu. Ponuka sa považuje za predloženú v predmetnom verejnom obstarávaní až po jej záväznom odoslaní v systéme ERANET. Vloženie údajov, dokumentov a dokladov bez ich záväzného odoslania sa nepovažuje za predloženie ponuky. Po záväznom predložení ponuky (rozumej jej odoslaní) je uchádzačovi zaslaný notifikačný email o doručení tejto ponuky verejnému obstarávateľovi.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 215 Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 12424/OES/2022
Oznámenia detailne
[12424/OES/2022] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
12424/OES/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
4. 10. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
IC
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
449496
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
215