451747 - PD a TŠ - Plavnica - Orlov (severný úsek EuroVelo 11) - v katastrálnych územiach obcí: Chmeľnica, Plavnica, Plaveč, Orlov
Detaily
ID zákazky
451747
Názov
PD a TŠ - Plavnica - Orlov (severný úsek EuroVelo 11) - v katastrálnych územiach obcí: Chmeľnica, Plavnica, Plaveč, Orlov
Referenčné číslo
16PZ/2022
ID obstarávateľa
8722
Hlavný kód CPV
71300000-1
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
212 763,77
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
24. 11. 2022 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 14:44
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja
IČO
37936859
Mesto
Prešov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. František Červenický
Kontaktný email
 cervenicky.frantiseksucpsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 517563713
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vypracovanie technickej štúdie (TŠ), dokumentácie na stavebný zámer (DSZ) a dokumentácie na územné rozhodnutie (DÚR), dokumentácie pre stavebné povolenie (DSP), ktorá spĺňa požiadavky dokumentácie na ponuku (DP) na projektovanú stavbu. Súčasťou predmetu zákazky zo strany uchádzača je aj výkon inžinierskej činnosti, v rozsahu zabezpečenia vyjadrení a stanovísk organizácií a správcov inžinierskych sietí dotknutých projektovaným dielom a ich následné zapracovanie do Diela tak, aby bolo možné Dielo zrealizovať a následne uviesť do užívania, vrátane výkonu autorského dozoru v priebehu celej doby realizácie stavebného diela, v prípade objasnenia technických nejasností a zmien vyplývajúcich z PD, počas kontrolných dní a preberacieho konania na základe výzvy Objednávateľa stavebného diela v nevyhnutne potrebnej miere.
Informácie o otváraní ponúk
V zmysle § 52 ods. 2 sa pod otváraním ponúk a umožnením účasti na ich otváraní pri predkladaní ponuky prostredníctvom elektronického prostriedku (elektronicky cez systém EVO) podľa § 20 zákona rozumie jej sprístupnenie prostredníctvom funkcionality elektronického prostriedku všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku určeným spôsobom komunikácie.
Doplňujúce informácie
1. Verejné obstarávanie je uskutočňované cez IS EVO na adrese https://www.uvo.gov.sk. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné cez Informačný systém EVO, ktorého správcom je Úradu vlády Slovenskej republiky. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom sa uskutočňuje prostredníctvom portálu Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO. Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručke Záujemca / uchádzač, Príručka k funkcionalitám webového sídla úradu, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo-5f6.html v položke menu Príručky. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť postup verejného obstarávania resp. neuzatvoriť zmluvu/zmluvy s úspešným uchádzačom v prípade, ak ponuková cena úspešného uchádzača bude vyššia ako predpokladaná hodnota zákazky alebo v prípade, ak nastanú okolnosti, ktoré v čase uverejnenia výzvy nemohol obstarávateľ predpokladať. 4.Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie je myslené, kedy bola správa odoslaná a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 5.V prípade zistenia alebo akéhokoľvek podozrenia z neštandardného správania sa systému EVO môžu záujemcovia/uchádzači kontaktovať helpdesk_evo@uvo.gov.sk 6. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 7. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov/uchádzačov, že nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť byť zapísaní v Registri partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v Registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť byť zapísaní v Registri partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v Registri partnerov verejného sektora. Záujemci sú povinní riadiť sa ustanovením § 11 zákona o verejnom obstarávaní a Zákonom č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a o doplnení niektorých zákonov, ktorým sa novelizuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 8. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní.. Ak hospodársky subjekt použije JED, verejný obstarávateľ môže na účely zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania postupovať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní. 9. Táto podlimitná zákazka sa zadáva postupom verejnej súťaže s uplatnením § 112 ods. 7 písm. a! ZVO.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2022 241 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk 16PZ/2022
2024 15 PF-VYSLEDOK-1 -- 16PZ
Oznámenia detailne
[16PZ/2022] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
16PZ/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 11. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
451747
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
241
[16PZ]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
PF-VYSLEDOK-1
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Výsledok
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
16PZ
Dátum zverejnenia vo vestníku
22. 1. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
451747
Názov dokumentu
Oznámenie o výsledku verejného obstarávania
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
15