455696 - Manažér kybernetickej bezpečnosti
Detaily
ID zákazky
455696
Názov
Manažér kybernetickej bezpečnosti
Referenčné číslo
1/22
ID obstarávateľa
8276
Hlavný kód CPV
79417000-0
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
87 840,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
27. 1. 2023 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:16
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Žilinský samosprávny kraj
IČO
37808427
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Katarína Šušoliaková
Kontaktný email
 Katarina.Susoliakovazilinskazupa.sk
Kontaktný telefón
 +421 415032111 / 415032706
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom verejného obstarávania je poskytnutie služby manažéra kybernetickej bezpečnosti pre Úrad ŽSK podľa ustanovenia podľa ustanovení § 20 ods. 3 a ods. 4 písm. a) zákona č. 69/2018 Z. z. o kybernetickej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, § 5 písm. a) Vyhlášky Národného bezpečnostného úradu č. 362/2018 Z. z., ktorou sa ustanovuje obsah bezpečnostných opatrení, obsah a štruktúra bezpečnostnej dokumentácie a rozsah všeobecných bezpečnostných opatrení. Poskytnutie služby zahrňuje: a) Aktívne riadiť bezpečnostné riziká, čo znamená pravidelne vykonávať analýzu rizík a primerane reagovať na zistené riziká, b) vydávať, revidovať a aktualizovať interné predpisy, ktoré vytvárajú firemnú kultúru vo vzťahu k informačnej bezpečnosti tak ako je požadované zákonom o kybernetickej bezpečnosti, c) zabezpečovať aplikáciu bezpečnostných opatrení v systéme riadenia kybernetickej bezpečnosti, d) zisťovať a reportovať stav bezpečnosti a aktuálne potreby vedeniu samosprávneho kraja, e) riešiť bezpečnostné incidenty v spolupráci s vedením samosprávneho kraja a so všetkými dotknutými organizačnými jednotkami, f) podmienkou služby je prítomnosť manažéra kybernetickej bezpečnosti v mieste organizácie podľa potreby, ale minimálne raz za týždeň, t.j. minimálne 32 hodín mesačne, h) služba Hot- line. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
Výsledok z prieskumu trhu nezakladá povinnosť verejnému obstarávateľovi uzatvoriť zmluvu. Zákazka sa bude realizovať iba v prípade pridelenia finančných prostriedkov zo zdrojov ŽSK. Upozornenie: Podľa § 11 ods. 1 ZoVO verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora (vedenom Ministerstvom spravodlivosti SR, https://rpvs.gov.sk/rpvs/ ) a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 12 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 1/22
Oznámenia detailne
[1/22] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/22
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 1. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
455696
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
12