460538 - Akčný plán - Zmierňovanie a prispôsobenie sa zmene klímy v meste Bardejov
Detaily
ID zákazky
460538
Názov
Akčný plán - Zmierňovanie a prispôsobenie sa zmene klímy v meste Bardejov
Referenčné číslo
HUR000025
ID obstarávateľa
5450
Hlavný kód CPV
71313000-5
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
129 366,67
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
24. 3. 2023 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:21
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Bardejov
IČO
00321842
Mesto
Bardejov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Branislav Marko
Kontaktný email
 branislav.markobardejov.sk
Kontaktný telefón
 +421 902310400
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vypracovanie a dodanie Akčného plánu - Zmierňovanie a prispôsobenie sa zmene klímy v meste Bardejov a to v rámci projektu Zmierňovanie a prispôsobenie sa zmene klímy v meste Bardejov (registračné číslo projektu: ACC01P01).
Doplňujúce informácie
1) Zmluva nadobúda platnosť dňom jej podpisu medzi oboma zmluvnými stranami. Zmluva nadobúda účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že: a) dôjde k overeniu procesu verejného obstarávania a schváleniu zákazky v rámci finančnej kontroly verejného obstarávania, t.j. doručenie správy z kontroly verejného obstarávania verejnému obstarávateľovi a b) dôjde k zverejneniu Zmluvy o dielo v zmysle platnej legislatívy V prípade neukončenia finančnej kontroly (neschválenia procesu verejného obstarávania) správcom programu, verejný obstarávateľ je oprávnený od Zmluvy o dielo odstúpiť. Úspešnému uchádzačovi v takomto prípade nevzniká žiaden nárok na náhradu škody 2) Úspešný uchádzač sa zaväzuje, že umožní všetkým kontrolným subjektom, vrátane Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky, Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky, Ministerstva financií Slovenskej republiky, Úradu pre finančný mechanizmus, Ministerstva zahraničných veci Nórskeho kráľovstva, Výboru pre finančný mechanizmus, Úradu generálneho audítora Nórskeho kráľovstva a ďalším kontrolným orgánom a orgánom oprávneným na výkon kontroly v zmysle príslušných právnych predpisov SR, ako aj všetkým subjektom povereným týmito inštitúciami vykonať kontrolu dokladov súvisiacich s plnením tejto zmluvy, a to po celu dobu povinnej archivácie týchto dokumentov, určenou v súlade s platnými právnymi predpismi SR. 3) Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom IS EVO. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené vo Výzve na predkladanie ponúk. 4) Ak bola predložená viac ako jedna ponuka, prijímateľ vyhodnocuje splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti (ak relevantné) po vyhodnotení ponúk na základe kritériá/kritérií na vyhodnotenie ponúk, a to iba v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak dôjde k vylúčeniu tohto uchádzača, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Uvedené pravidlá nevylučujú, aby prijímateľ vyhodnotil splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti v prípade všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuku. 5) Verejný obstarávateľ umožňuje hospodárskemu subjektu vyplniť v časti IV Jednotného európskeho dokumentu oddiel alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV. 6) Obstarávanie sa týka projektu financovaného z Grantov EHP/Nórskych grantov a štátneho rozpočtu SR.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 48 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky HUR000025
Oznámenia detailne
[HUR000025] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
HUR000025
Dátum zverejnenia vo vestníku
6. 3. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
460538
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
48