461134 - „Nákup technického vybavenia SOŠ regionálneho rozvoja Rakovice a SOŠ regionálneho rozvoja s vyučovacím jazykom maďarským Dunajská Streda“
Detaily
ID zákazky
461134
Názov
„Nákup technického vybavenia SOŠ regionálneho rozvoja Rakovice a SOŠ regionálneho rozvoja s vyučovacím jazykom maďarským Dunajská Streda“
Referenčné číslo
ORP MH
ID obstarávateľa
8297
Hlavný kód CPV
16600000-1
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
148 000,26
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 3. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:22
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Trnavský samosprávny kraj
IČO
37836901
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Miroslav Horváth
Kontaktný email
 miroslav.horvathtrnava-vuc.sk
Kontaktný telefón
 +421 335559663
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmet zákazky je rozdelený na 2 časti. 1.časť zákazky - jedná sa o dodanie materiálno technického strojového vybavenia odborných učební a odborného pracoviska Strednej odbornej školy regionálneho rozvoja v Rakoviciach. Zákazka sa realizuje v rámci schváleného projektu Modernizácia materiálno-technického vybavenia SOŠ regionálneho rozvoja Rakovice ako organizačnej zložky Spojenej školy Rakovice, Špecifický cieľ 2.2.3. zvýšenie počtu žiakov stredných odborných škôl na praktickom vyučovaní, ako jedna z hlavných aktivít. 2.časť zákazky jedná sa o dodanie materiálno technického strojového vybavenia odborných učební a odborného pracoviska Strednej odbornej školy technickej s vyučovacím jazykom maďarským v Dunajskej Strede. Zákazka sa realizuje v rámci schváleného projektu Skvalitnenie praktického vyučovania Strednej odbornej školy technickej s vyučovacím jazykom maďarským ako Spojenej školy Dunajská Streda. Špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v členení na príslušné položky. Technická špecifikácia jednotlivých položiek predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č. 1. Opis predmetu zákazky.
Doplňujúce informácie
Požadovaný obsah ponuky: Verejný obstarávateľ požaduje, aby cenová ponuka uchádzača, pre každú časť zákazky obsahovala nasledovné doklady a údaje: a)Návrh na plnenie kritéria (cenová ponuka), viď formulár príslušná Príloha č. 2 tejto výzvy podpísaný štatutárnym zástupcom uchádzača. Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky, bude vyjadrená v eurách bez dane z pridanej hodnoty, ako aj s daňou z pridanej hodnoty. b)Čestné vyhlásenie, že uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike alebo v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu, viď Príloha č. 3 tejto výzvy. c)Čestné vyhlásenie o neprítomnosti konfliktu záujmov viď Príloha č. 4 tejto výzvy. d)Návrh obchodných podmienok Kúpnej zmluvy, ktorý tvorí Prílohu č. 5 tejto výzvy. Uchádzač nie je oprávnený meniť obsah obchodných podmienok stanovených verejným obstarávateľom. V obsahu Kúpnej zmluvy je možné vykonať výlučne opravy chýb v písaní, preklepy a pod.) Uchádzač do návrhu Kúpnej zmluvy doplní údaje vyznačené predtlačou v návrhu zmluvy. Uchádzač predloží do svojej ponuky podpísaný návrh Kúpnej zmluvy v jednom vyhotovení ako súhlas s predloženými obchodnými podmienkami. Uchádzač je pred predložením svojej ponuky povinný vziať do úvahy všetko, čo je nevyhnutné na úplné a riadne plnenie zmluvy, pričom do svojich cien zahrnie všetky náklady spojené s plnením predmetu zákazky (napr. náklady na dopravu, montáž tovaru, zaškolenie obsluhy a pod.) Celá ponuka a doklady, ktoré tvoria jej prílohy musia byť vyhotovené v slovenskom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do slovenského jazyka; to neplatí pre ponuky a doklady vyhotovené v českom jazyku. Ponuka a všetky jej prílohy musia byť podpísané štatutárnym orgánom uchádzača alebo osobou oprávnenou (splnomocnenou) konať za uchádzača. V prípade udelenia splnomocnenia, musí ponuka obsahovať aj fotokópiu úradne osvedčeného plnomocenstva.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 "Technické vybavenie SOŠ Rakovice" 65 232,49 EUR Traktory/ťahače
2 Technické vybavenie SOŠ Dunajská Streda 82 767,77 EUR Traktory/ťahače
Položky detailne
[1] "Technické vybavenie SOŠ Rakovice"
  65 232,49 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestom dodania 1. časti predmetu zákazky sú priestory Strednej odbornej školy regionálneho rozvoja (SOŠ) 922 08 Rakovice č. 25, okres Piešťany.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
65 232,49
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
461134
Názov položky
"Technické vybavenie SOŠ Rakovice"
Kód CPV
16700000-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Traktory/ťahače
[2] Technické vybavenie SOŠ Dunajská Streda
  82 767,77 EUR
P.č.
2
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestom dodania 2. časti predmetu zákazky sú priestory Strednej odbornej školy technickej s vyučovacím jazykom maďarským Dunajská Streda, Kračianska cesta 1240/36, 929 01 Dunajská Streda.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
82 767,77
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
461134
Názov položky
Technické vybavenie SOŠ Dunajská Streda
Kód CPV
16700000-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Traktory/ťahače
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 52 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce) ORP MH
Oznámenia detailne
[ORP MH] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (stavebné práce)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
ORP MH
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 3. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYP
ID zákazky
461134
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
52