466026 - Poskytnutie služby platobného systému na úhradu parkovného prostredníctvom SMS správ.
Detaily
ID zákazky
466026
Názov
Poskytnutie služby platobného systému na úhradu parkovného prostredníctvom SMS správ.
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8155
Hlavný kód CPV
64212100-6
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
137 100,89
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
5. 5. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:28
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Žilina
IČO
00321796
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Roman Osika, Ing. Ľuboš Slebodník
Kontaktný email
 roman.osikazilina.sk
Kontaktný telefón
 +421 417232217
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb spočívajúcich v zabezpečení možnosti platby za dočasné parkovanie motorových vozidiel v Zóne s plateným státím na území mesta Žilina prostredníctvom mobilného telefónu bez registrácie, a to systémom SMS s využitím všetkých mobilných operátorov na Slovensku a zabezpečenie systému na overenie platnosti úhrady za parkovanie, vrátane odborného zaškolenia. Nevyhnutnosťou je integrácia, resp. prepojenie systému platieb cez SMS s informačným systémom pre správu regulovaného parkovania v zóne.
Doplňujúce informácie
S úspešným uchádzačom bude uzatvorená zmluva, ktorá tvorí prílohu č. 1 tejto Výzvy. Predložením svojej ponuky uchádzač potvrdzuje, že so zmluvnými podmienkami súhlasí a na výzvu verejného obstarávateľa pristúpi k podpisu zmluvy. Uchádzač zmluvu vo svojej ponuke nepredkladá. Na predloženie zmluvy v príslušnom počte vyhotovení bude vyzvaný až víťazný uchádzač. Verejný obstarávateľ vyhodnotí ponuku dodávateľa, ktorý nebol z verejného obstarávania vylúčený a ktorý sa umiestnil na prvom (1) mieste v poradí uchádzačov a to z hľadiska splnenia podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky. Vyhodnotenie ponúk je neverejné. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku v prípade, ak bude neregulárna alebo inak neprijateľná. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo vylúčiť uchádzača v prípade, ak zistí, že vo svojej ponuke uviedol nepravdivé údaje. Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) ZVO Verejný obstarávateľ vylúči uchádzača, ktorý nespĺňa podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO. Obhliadka miesta realizácie sa neuskutoční. Verejný obstarávateľ variantné riešenie nepripúšťa. Elektronická aukcia sa nepoužije. V prípade, že verejný obstarávateľ použil v rámci opisu predmetu zákazky konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, môže uchádzač v súlade s § 42 ods. 3 ZVO predložiť ponuku i na technický a funkčný ekvivalent. Ekvivalent musí obsahovať minimálne technické požiadavky a kvalitatívne parametre ako pôvodne navrhované. Umožňuje sa uchádzačom predloženie ponuky s ekvivalentným riešením s porovnateľnými, respektíve lepšími parametrami. V prípade uplatnenia ekvivalentov navrhnuté ekvivalenty uchádzač neuvedie vo výkaze výmer, ale doloží samostatný zoznam ekvivalentov k ocenenému výkazu výmer, kde bude uvedená pôvodná položka a navrhovaný ekvivalent k nej. Zároveň predloží technický list ekvivalentu. Kompletná komunikácia vo verejnom obstarávaní ako aj predkladanie ponúk sa uskutoční len funkcionalitou Elektronickej platformy EVO. Úspešný uchádzač musí byť zapísaný do Registra partnerov verejného sektora (RPVS) !
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 82 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky SMS 2023
Oznámenia detailne
[SMS 2023] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
SMS 2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
25. 4. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
466026
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
82