466642 - „Komplexná rekonštrukcia budovy“ (Centrum sociálnych služieb Lednické Rovne)
Detaily
ID zákazky
466642
Názov
„Komplexná rekonštrukcia budovy“ (Centrum sociálnych služieb Lednické Rovne)
Referenčné číslo
HUR000026_TSK
ID obstarávateľa
2812
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
1 470 438,09
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 5. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:29
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Trenčiansky samosprávny kraj
IČO
36126624
Mesto
Trenčín
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Ľubomír Gašparík
Kontaktný email
 lubomir.gasparikultimaratio.sk
Kontaktný telefón
 +421 911304888
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia budovy objektu sociálnych služieb v obci Lednické Rovne. Objekt sa nachádza na parcele č. 307/1 v katastrálnom území Lednické Rovne, okres Púchov. K areálu objektu patrí aj parcela 307/7, na ktorej bude vytvorené exteriérové oceľové požiarne schodisko, ktoré bude slúžiť ako druhé únikové schodisko z objektu v prípade požiar. Z požiadavky požiarneho schodiska vyplynula aj úprava existujúceho oplotenia, a to posunutím časti oplotenie pri navrhovanom schodisku a vytvorením únikovej bránky v oplotení minimálnej šírky 1,1m. Predmet zákazky rieši komplexnú rekonštrukciu objektu sociálnych služieb, a to preriešením dispozičného usporiadania, tak aby jednotlivé priestory vyhovovali hygienickým kritériám, splnohodnotenie 3.np z podkrovných priestorov a výmenou všetkých vnútorných rozvodov. Rekonštrukciou sa nebude meniť počet klientov (40) sociálneho centra ani počet zamestnancov (23, z toho 14 na smeny). V objekte vzniknú nové priestory, ktoré sú potrebné na prevádzku objektu so sociálnymi službami, a to priestor dekontaminačnej miestnosti, izolačnej miestnosti a miestnosti pre uloženie mŕtvych. Okrem týchto novovzniknutých miestností sa v objektu budú nachádzať, tak ako doteraz, miestnosti ošetrovňa, sesterňa, kancelárske priestory, skladové priestory, zázemie pre zamestnancov, klientske izby, sociálne zázemie pre klientov, spoločenské miestnosti, jedáleň, kuchyňa a kotolňa. Rekonštrukciou prejdú všetky priestory. Sociálne zázemia pre klientov budú vytvorené bezbariérove. Podrobnosti sú uvedené v projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ podľa § 52 ods. 2 ZVO umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie sprístupnenie ponúk elektronicky prostredníctvom funkcionality elektronickej platformy.
Doplňujúce informácie
1. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym zástupcom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na otváraní ponúk. 2. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že predmet zákazky bude financovaný spoločne z vlastných zdrojov verejného obstarávateľa a z úverových prostriedkov zo Štátneho fondu rozvoja bývania (ďalej len ŠFRB) v zmysle Zákona č. 150/2013 Z. z. o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení neskorších predpisov. 3. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, že zmluva musí byť uzavretá v súlade s § 11 ZVO. 4. Zhotoviteľ a jeho subdodávatelia sú povinný strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s dodávaným tovarom, službami a stavebnými prácami kedykoľvek počas platnosti a účinnosti Zmluvy o úvere zo ŠFRB. 5. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti týkajúcich sa osobného postavenia preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. 6. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa uskutočňuje v slovenskom jazyku písomne v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Zo strany záujemcu bude akceptovaný aj český jazyk. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom systému elektronickej platformy (IS EVO) cez webové sídlo https://www.uvo.gov.sk/. 7. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť súťaž v prípade nedostatočného finančného krytia. 8. V prípade požiadavky záujemcu o obhliadku miesta realizácie požadovaného predmetu zákazky záujemca môže dohodnúť termín obhliadky s využitím komunikačného systému EVO. 9. Elektronická fakturácia bude pripustená v súlade so Zákonom č. 215/2019 o zaručenej elektronickej fakturácii a centrálnom ekonomickom systéme. 10. Verejný obstarávateľ umožňuje hospodárskemu subjektu vyplniť v časti IV Jednotného európskeho dokumentu oddiel alfa: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 86 Koncesné obstarávania Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania HUR000026_TSK
2023 241 PF-VYSLEDOK-1 -- HUR000026_TSK
Oznámenia detailne
[HUR000026_TSK] Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
HUR000026_TSK
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 5. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
ID zákazky
466642
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
86
[HUR000026_TSK]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
PF-VYSLEDOK-1
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Výsledok
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
HUR000026_TSK
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 12. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
466642
Názov dokumentu
Oznámenie o výsledku verejného obstarávania
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
241