469857 - Zber, preprava a zhodnotenie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu
Detaily
ID zákazky
469857
Názov
Zber, preprava a zhodnotenie biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu
Referenčné číslo
14/PRO/2023
ID obstarávateľa
4251
Hlavný kód CPV
90500000-2
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
288 400,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
29. 6. 2023 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:34
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Šaľa
IČO
00306185
Mesto
Šaľa
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. František Čibrik
Kontaktný email
 cibriksala.sk
Kontaktný telefón
 +421 317012891
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je pravidelný zber, preprava a zhodnotenia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu (ďalej len BRKO). Zber BRKO - zahŕňa počet nádob na stojiskách je 168 ks. K zmene počtu zberných nádob môže dôjsť v priebehu trvania zákazky v tolerancii + 10 % - max. 185 ks. Zber BRKO ďalej zahŕňa 1400 ks plastových nádob - vedierok pre každú domácnosť individuálnej bytovej výstavby s objemom 10 l, hnedej farby, nádoba je vybavená vekom ( sklopné držadlo uzamyká veko nádoby). Predmetom zákazky je vyprázdnenie zberných nádob v pravidelných intervaloch 1 x za 7 dní do utesneného zberového vozidla určeného na zber bioodpadu, so záchytnou vaňou nadstavby na záchyt tekutej zložky odpadu, vrátane umývania zberných nádob 15 x počas trvania zákazky, odvozu BRKO do zhodnocovacieho zariadenia a zhodnotenie. Zberom BRKO sa rozumie vyprázdňovanie všetkých zberných nádob pri každom zbere aj v prípade, ak nádoby nie sú naplnené. Uchádzač zabezpečí, aby bezprostredné okolie zberných nádob a kontajnerov zostalo po zbere čisté.
Informácie o otváraní ponúk
Možnosť účasti na otváraní ponúk uchádzačmi, ktorí predložili ponuku je zabezpečená sprístupnením ponúk elektronickým prostriedkom eZakazky, po prihlásení sa, a v lehote otvárania ponúk sa zobrazí uchádzačovi dokument s názvom Návrh na plnenie kritérií všetkých uchádzačov, ktorí predložili ponuky.
Doplňujúce informácie
Splnenie podmienok účasti môže uchádzač predbežne nahradiť podľa § 39 ZVO Jednotným európskym dokumentom https://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-605.html. Komunikácia a výmena informácií vo verejnom obstarávaní sa uskutočňuje písomne, prostredníctvom elektronických prostriedkov v zmysle § 20 ZVO. Komunikácia vrátane doručovania pre účely tohto verejného obstarávania sa bude uskutočňovať spôsobom určeným funkcionalitou elektronického prostriedku eZakazky na portáli https://www.ezakazky.sk/sala/index.cfm?module=Item&page=Item&ItemID=63623728&. Registrácia a prihlasovanie: - ak ešte záujemca nemá zriadené konto v elektronickom prostriedku, klikne na tlačítko Registrovať nového dodávateľa, vyplní údaje a postupuje podľa pokynov uvedených pri registrácii v elektronickom prostriedku. Po registrácii mu bude na ním uvedenú e-mailovú adresu doručené prístupové údaje, ktorými sa prihlási do elektronického prostriedku. Ak už záujemca má v elektronickom prostriedku zriadené konto, prihlási sa svojim prihlasovacím menom a heslom; v prípade, ak ho zabudol, klikne na tlačítko Zabudli ste heslo? Po kliknutí na tlačítko sa zobrazí jednoduchý formulár, kde je potrebné zadať prihlasovací e-mail a po kliknutí na tlačidlo Odoslať elektronický prostriedok vygeneruje nové heslo a odošle ho na zadaný e-mail, ktorým sa záujemca prihlási do elektronického prostriedku alebo prihlási sa prostredníctvom eID. Verejný obstarávateľ umožňuje bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy prístup k súťažným podkladom a ďalšej doplňujúcej dokumentácii na profile https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4251, ktorý ho presmeruje na úložisko dokumentov na portáli elektronického prostriedku pre účely tohto zadávania zákazky. Vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky sa bude uskutočňovať výlučne elektronicky a verejný obstarávateľ ho bezodkladne oznámi všetkým záujemcom, najneskôr však šesť dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie sa požiada dostatočne vopred v elektronickom prostriedku www.ezakazky.sk. Predkladanie ponuky sa bude uskutočňovať výlučne elektronicky prostredníctvom vyššie uvedeného elektronického prostriedku tak, že uchádzač vkladá svoju elektronickú ponuku do elektronického prostriedku v komunikačných formátoch a spôsobom určeným verejným obstarávateľom v súťažných podkladoch. Momentom doručenia pre účely elektronickej komunikácie sa rozumie moment odoslania informácií alebo dokumentov jednej strany komunikácie, nakoľko tieto sa nachádzajú okamžite v dispozičnej sfére druhej strany komunikácie. Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch, vzhľadom obmedzenému počtu znakov v tomto oznámení o vyhlásení verejného obstarávania. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, nie je zamerané na sociálne aspekty a nie je obstarávaním inovácií.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 288 400,00 EUR Likvidácia a spracovanie odpadu
Položky detailne
[1]
  288 400,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestom poskytnutia predmetu zákazky je kataster mesta Šaľa.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
288 400,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
469857
Názov položky
--
Kód CPV
90510000-5
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
14
Názov kritéria
--
CPV kód
Likvidácia a spracovanie odpadu
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 109 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) 14/PRO/2023
2023 251 29 -- 14/PRO/2023
Oznámenia detailne
[14/PRO/2023] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
14/PRO/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 6. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
469857
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
109
[14/PRO/2023]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
29
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Výsledok
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
14/PRO/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 12. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
469857
Názov dokumentu
Oznámenie o výsledku verejného obstarávania (D24)
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
251