470162 - Nákup osobného motorového vozidla pre Ústredie PSVR
Detaily
ID zákazky
470162
Názov
Nákup osobného motorového vozidla pre Ústredie PSVR
Referenčné číslo
VOB/203/2023-M_ORVO
ID obstarávateľa
1630
Hlavný kód CPV
34110000-1
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
48 311,80
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 7. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:35
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky
IČO
00681156
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Ivan Straka
Kontaktný email
 ivan.strakaemployment.gov.sk
Kontaktný telefón
 +421 220462427
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks nového osobného motorového vozidla, určeného na prepravu osôb vrátane jeho doručenia na miesto dodania predmetu zákazky. Bližšia technická špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v Prílohe č. 1 Kúpnej zmluvy, ktorá je Prílohou č. 2 súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk bude v súlade § 52 ZVO verejné a v súlade s § 20 ods. 11 ZVO sa vykonáva online v systéme IS EVO, a to sprístupnením ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ doručí zápisnicu z otvárania ponúk v zmysle § 52 ods. 3 ZVO uchádzačom, ktorí predložili ponuku.
Doplňujúce informácie
1. MPSVR SR vykonáva predmetné verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania IS EVO. Komunikácia vrátane doručovania správ sa realizuje cez komunikačné rozhranie IS EVO. Doručenie do tohto systému je okamih prijatia dátovej správy na elektronickú adresu adresáta/adresátov dátovej správy v systéme. 2. Súťažné podklady sú zverejnené odo dňa vyhlásenia tohto verejného obstarávania v profile verejného obstarávateľa zriadenom Úradom pre verejné obstarávanie. Verejný obstarávateľ bude aktuálne zverejňovať vo svojom profile aj ďalšie prípadné dokumenty potrebné na vypracovanie ponuky (napr. vysvetlenia podľa § 48 ZVO). Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom a ďalším dokumentom neobmedzený, úplný a priamy prístup bezodplatne. 3. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti je uvedené v súťažných podkladoch, časť A.5 Pokyny pre uchádzačov, bod 3.1. 4. Verejný obstarávateľ určil pre predloženie elektronickej ponuky formát kódovania a šifrovania PDF. V elektronicky podanej ponuke musia byť jednotlivé dokumenty v ponuke podpísané oprávnenou osobou uchádzača a môžu byť predložené ako kópie dokladov vrátane kópií v elektronickej podobe. 5. Nadlimitná zákazka je realizovaná postupom podľa § 66 ods. 7 písm. b) ZVO, tzv. superreverzná verejná súťaž. 6. Podľa § 39 ZVO môže uchádzač predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom podľa bodov III.1.1) a III.1.3) tohto oznámenia Jednotným európskym dokumentom (JED). Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED. 7. Uchádzač, s ktorým bude podpísaná kúpna zmluva a jeho prípadní subdodávatelia, ktorí sú povinní byť zapísaní v registri partnerov verejného sektora (RPVS), musia byť pred podpisom predmetnej zmluvy zapísaní v RPVS. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo jeho subdodávateľom, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do RPVS, a ktorých koneční užívatelia výhod zapísaní v RPVS sú osoby v zmysle § 11 ods. 1 písm. c) bod 1 až 13 ZVO. 8. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi sa bude uskutočňovať len v slovenskom alebo českom jazyku. 9. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neprijať ponuku, alebo zrušiť verejné obstarávanie, ak celková cena za predmetu zákazky presiahne vyčlenený finančný limit verejného obstarávateľa. 10. Verejný obstarávateľ v rámci vyhodnotenia podmienok účasti podľa § 40 ZVO vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 116 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží VOB/203/2023-M_ORVO
Oznámenia detailne
[VOB/203/2023-M_ORVO] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VOB/203/2023-M_ORVO
Dátum zverejnenia vo vestníku
14. 6. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
470162
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
116