471159 - Prípravné trhové konzultácie "Poskytovanie služieb prímestskej autobusovej dopravy vo verejnom záujme v TTSK, región Dunajská Streda"
Detaily
ID zákazky
471159
Názov
Prípravné trhové konzultácie "Poskytovanie služieb prímestskej autobusovej dopravy vo verejnom záujme v TTSK, región Dunajská Streda"
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
8297
Hlavný kód CPV
--
URL linka
Druh zákazky
--
Popis zákazky
--
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
--
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:35
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Trnavský samosprávny kraj
IČO
37836901
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Minárová Michaela
Kontaktný email
 minarova.michaelatrnava-vuc.sk
Kontaktný telefón
 +421 335559522
Rozširujúce info
Doplňujúce informácie
Rozhodnutie zúčastniť sa na konzultáciách musí byť slobodné a vážne. Verejný obstarávateľ žiada, aby sa prípravných trhových konzultácií zúčastnili také hospodárske subjekty, ktoré sú oprávnené poskytovať služby, ktoré budú predmetom plánovanej zákazky, resp. ktoré pôsobia na danom hospodárskom/odbornom trhu, pričom verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo preveriť túto skutočnosť z dostupných registrov. Verejný obstarávateľ žiada, aby sa prípravných trhových konzultácií zúčastnili také hospodárske subjekty a/alebo ich zástupcovia, ktoré sú si vedomé zákonnej úpravy prípravných trhových konzultácií, dôsledkov vyplývajúcich z účasti hospodárskeho subjektu na prípravných trhových konzultáciách a súhlasia s nimi (§ 25 a § 40 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní). Záujem o účasť na prípravných trhových konzultáciách môžu záujemcovia avizovať odoslaním e-mailu na adresu minarova.michaela@trnava-vuc.sk resp. po registrácii v IS EVO prejaviť záujem o účasť prostredníctvom systému EVO, s uvedením obchodného mena, sídla a IČO záujemcu, najneskôr do 20.06.2023. Prípravné trhové konzultácie sa uskutočnia v sídle Úradu Trnavského samosprávneho kraja na ulici Starohájska 10 v Trnave, formou osobných individuálnych konzultácií. Termíny osobných individuálnych konzultácií budú pre jednotlivých záujemcov stanovené po dohode s poverenými zástupcami verejného obstarávateľa v termíne 22.06.-23.06.2023. Prípravné trhové konzultácie budú prebiehať za účasti zástupcov verejného obstarávateľa a zástupcu / zástupcov hospodárskeho subjektu, t. j. osobitne s každým hospodárskym subjektom. Vzhľadom na účel prípravných trhových konzultácií verejný obstarávateľ vyžaduje aby sa prípravných trhových konzultácií zúčastnili hospodárske subjekty alebo ich zástupcovia s dostatočnými technickými vedomosťami súvisiacimi s predmetom zákazky. Zároveň je potrebné, aby sa prípravných trhových konzultácií zúčastnila aspoň jedna osoba, ktorá má príslušné oprávnenie konať za hospodársky subjekt vyplývajúce z jej štatutárneho postavenia, pracovného zaradenia alebo poverenia. Verejný obstarávateľ s cieľom osloviť čo najviac relevantných subjektov zverejní dokumenty a informácie potrebné k prípravným trhovým konzultáciám v profile verejného obstarávateľa na webovej stránke ÚVO, na webovom sídle verejného obstarávateľa a na elektronickej úradnej tabuli TTSK. Celá písomná komunikácia v priebehu konzultácií bude prebiehať výhradne elektronicky, prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej časti I.1) tohto oznámenia alebo prostredníctvom systému EVO.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 117 predbežné oznámenia predbežné oznámenie (služby) 1/2023
Oznámenia detailne
[1/2023] predbežné oznámenie (služby)
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
predbežné oznámenia
Názov 2. podtypu oznámenia
predbežné oznámenie (služby)
Typ dokumentu
PRIOR_INFORMATION
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 6. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
PO
Kód podtypu oznámenia
POS
ID zákazky
471159
Názov dokumentu
PREDBEŽNÉ OZNÁMENIE
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
117