476050 - Výmena časti SHZ - PLYN, výkon pravidelných kontrol, servisných prehliadok v budove Národnej banky Slovenska
Detaily
ID zákazky
476050
Názov
Výmena časti SHZ - PLYN, výkon pravidelných kontrol, servisných prehliadok v budove Národnej banky Slovenska
Referenčné číslo
NBS1-000-085-013
ID obstarávateľa
8643
Hlavný kód CPV
45300000-0
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
466 584,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
21. 8. 2023 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:42
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
NÁRODNÁ BANKA SLOVENSKA
IČO
30844789
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Katarína Ftáčniková
Kontaktný email
 katarina.ftacnikovanbs.sk
Kontaktný telefón
 +421 257871226
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je: a) realizácia celkovej výmeny automatického stabilného hasiaceho zariadenia plynového, vrátane vypracovania realizačnej projektovej dokumentácie, zabudovania a uvedenie do prevádzky v súlade s platnými všeobecne záväznými právnymi predpismi, dodania kompletnej sprievodnej dokumentácie pre inštalované zariadenia v štátnom jazyku vrátane dokladu o registrácii, b) dodávka potrebného množstva hasiaceho plynu v budove NBS v priestoroch archívov na 1. PP - 3. PP v množstve rezervnej zásoby plynu, ktoré bude určené podľa množstva potrebného pre najväčší hasebný úsek, c) skladovanie rezervnej zásoby hasiacej látky automatického stabilného hasiaceho zariadenia vrátane súvisiacich obslužných činností, d) pravidelné kontroly, servisné prehliadky, odborné prehliadky a skúšky vyhradeného technického zariadenia (vrátane úradných skúšok), údržby automatických stabilných hasiacich zariadení len osobami, ktoré majú na tieto činnosti platné oprávnenia v súlade s platnými všeobecne záväznými právnymi predpismi, e) opravy automatických stabilných hasiacich zariadení, len osobami, ktoré majú na tieto činnosti platné oprávnenia v súlade s platnými všeobecne záväznými právnymi predpismi, f) školenia zamestnancov objednávateľa osobami s potrebným platným osobitným oprávnením alebo osvedčením v súlade s platnými všeobecne záväznými právnymi predpismi, g) skladovanie rezervnej zásoby hasiacej látky automatického stabilného hasiaceho zariadenia vrátane súvisiacich obslužných činností. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane požiadaviek na predmet zákazky, množstva a špecifikácií je uvedený v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo komunikovať iba v štátnom (slovenskom) jazyku. 2. V prípade záujmu je možné vykonať obhliadku miesta uskutočnenia predmetu zákazky, aby si záujemcovia sami overili a získali potrebné informácie nevyhnutné pre prípravu a spracovanie ponuky a podpísanie zmluvy o dielo. Výdavky spojené s obhliadkou miesta realizácie zákazky idú na ťarchu záujemcu. Bližšie informácie sú uvedené v bode 12. časti A.1 Pokyny na vypracovanie ponuky súťažných podkladov. 3. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo postupovať priamym rokovacím konaním podľa § 115 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní, a to v prípade ak nebude predložená ani jedna ponuka alebo ani jedna z predložených ponúk bez vykonania podstatných zmien nespĺňa požiadavky určené verejným obstarávateľom na predmet zákazky a za predpokladu, že pôvodné podmienky zadávania zákazky sa podstatne nezmenia. 4. Verejný obstarávateľ môže zrušiť vyhlásený postup zadávania zákazky podľa ustanovení zákona o verejnom obstarávaní. 5. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii so záujemcami alebo uchádzačmi postupovať podľa § 20 zákona o verejnom obstarávaní výhradne prostredníctvom informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie ver.18 (IS EVO), vedenom a sprístupnenom Úradom vlády Slovenskej republiky, dostupnom na webovej adrese https://eplatforma.vlada.gov.sk/. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi. 6. Verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom a k prípadným všetkým doplňujúcim podkladom prostredníctvom IS EVO. 7. Súťažné podklady, prípadné vysvetlenie alebo doplnenie súťažných podkladov alebo vysvetlenie požiadaviek uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, vysvetlenie stanovených podmienok účasti vo verejnom obstarávaní alebo inej sprievodnej dokumentácie budú verejným obstarávateľom zverejnené ako elektronické dokumenty v rámci IS EVO predmetnej zákazky a v profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pdetail/8643. 8. Podania a dokumenty súvisiace s uplatnením revíznych postupov sú medzi verejným obstarávateľom a záujemcami, resp. uchádzačmi doručované elektronicky prostredníctvom IS EVO a v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. 9. Vzhľadom na to, že verejný obstarávateľ nepoužije elektronickú aukciu, pri vyhodnocovaní ponúk bude postupovať podľa § 112 ods. 7 pís. b) zákona o verejnom obstarávaní, t. j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk (super reverzný postup). 10. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy predmetné verejné obstarávanie je: d) žiadne z uvedených.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 466 584,00 EUR Inštalovanie protipožiarnych zariadení
Položky detailne
[1]
  466 584,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Budova ústredia Národnej banky Slovenska, I. Karvaša č. 1, 813 25 Bratislava - priestory archívov na 1.PP-3.PP.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
466 584,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
476050
Názov položky
--
Kód CPV
45343200-5
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
4
Názov kritéria
--
CPV kód
Inštalovanie protipožiarnych zariadení
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 182 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky NBS1-000-085-013
2023 148 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby) NBS1-000-085-013
Oznámenia detailne
[NBS1-000-085-013] Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
NBS1-000-085-013
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 9. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
IC
ID zákazky
476050
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
182
[NBS1-000-085-013] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (služby)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
NBS1-000-085-013
Dátum zverejnenia vo vestníku
28. 7. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYS
ID zákazky
476050
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
148