478853 - Ekokemp Šášovské Podhradie
Detaily
ID zákazky
478853
Názov
Ekokemp Šášovské Podhradie
Referenčné číslo
1882/2023
ID obstarávateľa
5405
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
594 646,47
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
8. 9. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:44
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Žiar nad Hronom
IČO
00321125
Mesto
Žiar nad Hronom
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ľubomír Polák
Kontaktný email
 lubomir.polakziar.sk
Kontaktný telefón
 +421 456787143
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom je realizácia diela s názvom: Ekokemp Šášovské Podhradie. Projekt rieši výstavbu areálu vodáckeho ekokempu na rieke Hron. Kemping bude prevádzkovaný len v letnom období resp. v sezóne splavu Hrona. V areáli kempingu sa budú nachádzať kempingové miesta pre karavany, stany a kemp bude poskytovať v budúcnosti aj ubytovanie v prerobených lodných kontajneroch (v tomto kroku sa bude robiť iba predpríprava pre ubytovacie kontajnery). Ubytovanie bude doplnené o ďalšie služby recepciu, požičovňu lodí a e-bicyklov, kuchynku pre ubytovaných hostí, bufet a hygienické zariadenia toalety a sprchy. Odhadovaná maximálna kapacita kempingu je 102 ubytovaných hostí, z toho 12 miest pre karavany, 23 stanových miest a 20 lôžok v kontajneroch. V rámci areálu bude vybudovaná areálová komunikácia z drveného kameniva pre karavany, návštevníkov a obslužná komunikácia pre manipuláciu s požičiavanými loďami. Objekty lodných kontajnerov budú spojené dreveným chodníkom pre peších s terasami. V areáli kempingu sa bude nachádzať 10 parkovacích miest pre osobné automobily návštevníkov kempingu. Ďalej v rámci predmetnej stavby sa jedná o výstavbu jednotlivých inžinierskych sietí k plánovaným objektom lodných kontajnerov. V kempingu sa využívajú obnoviteľné zdroje energie solárne svietidlá, ohrev vody pomocou tepelného čerpadla a solárnych panelov. Zásobovanie vodou je navrhované prostredníctvom úpravovne vody, ktorá čerpá vodu z rieky Hron v kombinácii so studňou. Navrhuje sa lokálna čistička odpadových vôd, do budúcna sa ráta s napojením na obecnú kanalizáciu, ktorá je v návrhu nového územného plánu. Miesto realizácie projektu: Šášovské Podhradie * Uchádzačov upozorňujeme, že vo výkresovej časti projektovej dokumentácie sú zobrazené aj kontajnery, ktoré sa v tejto fáze nebudú realizovať (uchádzač nacení len "prípravu zakladania" - podľa Výkazu výmer). Týka sa to objektov: KU1_ubytovanie, KU2_ubytovanie, KS4_sauna.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ podľa § 52 ods. 2 ZVO umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Umožnením účasti na otváraní ponúk sa rozumie automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk.
Doplňujúce informácie
1. V cene musia byť zahrnuté všetky náklady spojené s realizáciou predmetu zákazky, vrátane všetkých súvisiacich služieb a poplatkov, vrátane nákladov na komunikáciu v súlade so špecifikáciou predmetu zákazky. Záujemca je pred predložením svojej ponuky povinný vziať do úvahy všetko, čo je nevyhnutné na úplné a riadne plnenie zmluvy, pričom do svojich cien zahrnie všetky náklady spojené s plnením predmetu zákazky. 2. V prípade, ak uchádzač použije jednotný európsky dokument (JED) je povinný ho vyplniť v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ povoľuje vyplniť oddiel časti 4 - globálny údaj. Doklady a dokumenty dočasne nahradené JED musia preukazovať stav platný k dátumu predkladania ponúk. 3. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému IS EVO, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 4. Ponuka musí byť vyhotovená elektronicky v zmysle § 49 a vložená do systému IS EVO 5. Obhliadka miesta realizácie je možná po dohode s osobou zodpovednou za technickú časť zákazky, Ing. Miloš Čerťaský, tel: 045/678 71 31, mobil: +421 907 767 441 6. Zábezpeka ponuky sa nevyžaduje. 7. Uchádzačov upozorňujeme, že vo výkresovej časti projektovej dokumentácie sú zobrazené aj kontajnery, ktoré sa v tejto fáze nebudú realizovať (uchádzač nacení len "prípravu zakladania" - podľa Výkazu výmer). Týka sa to objektov: KU1_ubytovanie, KU2_ubytovanie, KS4_sauna.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 177 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 1882/2023
2023 161 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary) 1882/2023
Oznámenia detailne
[1882/2023] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1882/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
11. 9. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
478853
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
177
[1882/2023] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1882/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
16. 8. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
478853
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
161