479288 - Vypracovanie projektových dokumentácií pre inštalácie fotovoltického zdroja (FVZ).
Detaily
ID zákazky
479288
Názov
Vypracovanie projektových dokumentácií pre inštalácie fotovoltického zdroja (FVZ).
Referenčné číslo
UVL/2023/ZNH/FVZ
ID obstarávateľa
1016
Hlavný kód CPV
71240000-2
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
64 900,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 9. 2023 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:45
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
IČO
00397474
Mesto
Košice-Sever
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Eva Ivančinová
Kontaktný email
 ivancinovaegmail.com
Kontaktný telefón
 +421 915875332
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vypracovanie projektových dokumentácií pre inštalácie fotovoltického zdroja (FVZ) jednotlivých stredísk Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, vrátane výkonu odborného autorského dohľadu: I. Stredisko " Univerzitný areál Transformátor 1" II. Stredisko " Univerzitný areál Transformátor 2" III. Stredisko "Študentské domovy" IV. Stredisko "Účelové zariadenie pre chov a choroby zveri, rýb a včiel v Rozhanovciach" V. Stredisko "Jazdecký areál" Podkladom pre vypracovanie projektových dokumentácií je vypracovaná Analýza využitia výroby elektrickej energie z FVZ s prílohami, v ktorej sú zobrazené objekty verejného obstarávateľa v jednotlivých strediskách s návrhom rozmiestnenia FVZ, ktorá tvorí Prílohu č. 3 VÝZVY NA PREDKLADANIE PONÚK uverejnenej v Dokumentoch zákazky. Vypracovanie a dodanie projektových dokumentácií pre inštalácie FVZ požaduje verejný obstarávateľ v nasledovnom rozsahu: - projektová dokumentácia pre stavebné konanie (stavebné povolenie), - projektová dokumentácia pre realizáciu stavby, - výkon autorského dohľadu, - projektová dokumentácia skutočného vyhotovenia diela pre kolaudačné konanie Bližšie informácie sú uvedené vo VYZVE NA PREDKLADANIE PONÚK uverejnenej v Dokumentoch zákazky.
Doplňujúce informácie
1. Podmienky a pravidlá neupravené v tejto Výzve, zverejnených podkladoch a v procese verejného obstarávania sa riadia zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 2. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný a priamy prístup k dokumentom zákazky prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa na stránke: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/dokumenty/479288. 3. Zadávanie tejto zákazky a komunikácia sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronickej platformy verejného obstarávania: www.isepvo.sk (ďalej len EPVO). 4. Verejný obstarávateľ umožňuje vykonať obhliadku miesta plnenia predmetu zákazky. Bližšie informácie sú uvedené vo VYZVE NA PREDKLADANIE PONÚK uverejnenej v Dokumentoch zákazky. 5. Verejný obstarávateľ vyhodnocuje splnenie požiadaviek na predmet zákazky a splnenie podmienok účasti po vyhodnotení ponúk na základe kritériá na vyhodnotenie ponúk, a to iba v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. 6. Informácie potrebné na vypracovanie ponuky, predloženie ponuky a plnenie zmluvy sú uvedené vo VYZVE NA PREDKLADANIE PONÚK uverejnenej v Dokumentoch zákazky. 7. Doplňujúce informácie k podmienkam účasti: Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady určené verejným obstarávateľom na preukázanie splnenia podmienok účasti čestným vyhlásením o splnení podmienok účasti, v ktorom vyhlási, že spĺňa všetky podmienky účasti určené verejným obstarávateľom a poskytne verejnému obstarávateľovi na požiadanie doklady, ktoré čestným vyhlásením nahradil. Uchádzač môže v čestnom vyhlásení uviesť aj informácie o dokladoch, ktoré sú priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, vrátane informácií potrebných na prístup do týchto databáz, a informácie o dokladoch, ktoré verejnému obstarávateľovi predložil v inom verejnom obstarávaní a sú naďalej platné. Uchádzač na účely identifikácie dokladu podľa predchádzajúcej vety uvedie v ponuke identifikáciu verejného obstarávania v ktorom predložil doklad podľa prechádzajúcej vety spolu s presnou identifikáciou časti ponuky, v ktorej sa tento doklad nachádza.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 64 900,00 EUR Inžinierske projektovanie
Položky detailne
[1]
  64 900,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Komenského 73, 041 81 Košice
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
64 900,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
479288
Názov položky
--
Kód CPV
71320000-7
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Inžinierske projektovanie
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 165 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky Výzvy na predkladanie ponúk UVL/2023/ZNH/FVZ
Oznámenia detailne
[UVL/2023/ZNH/FVZ] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
UVL/2023/ZNH/FVZ
Dátum zverejnenia vo vestníku
22. 8. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
479288
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
165