481424 - Vypracovanie projektovej dokumentácie – Dodávka a montáž polopodzemných kontajnerov v meste Topoľčany 2023 II.
Detaily
ID zákazky
481424
Názov
Vypracovanie projektovej dokumentácie – Dodávka a montáž polopodzemných kontajnerov v meste Topoľčany 2023 II.
Referenčné číslo
5120/2023/21
ID obstarávateľa
4623
Hlavný kód CPV
71320000-7
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
19. 9. 2023 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 15:48
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Topoľčany
IČO
00311162
Mesto
Topoľčany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Peter Michalík
Kontaktný email
 peter.michaliktopolcany.sk
Kontaktný telefón
 +421 385340231
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie ,,Dodávka a montáž polopodzemných kontajnerov v meste Topoľčany 2023 II. - zistenie skutkového stavu miest plánovaných polopodzemných kontajnerov, spracovanie dokumentácie projektu Dodávka a montáž polopodzemných kontajnerov v meste Topoľčany 2023 II. pre ohlásenie stavby, zakreslenie a vytýčenie inžinierskych sietí , zabezpečenie príslušných vyjadrení od potrebných inštitúcií, vypracovanie výkazu materiálu a prác (zavzorcovaného) a vypracovanie rozpočtu. Projektová dokumentáciu bude obsahovať minimálne : -spracovanie dokumentácie projektu Dodávka a montáž polopodzemných kontajnerov v meste Topoľčany 2023 II. -vytýčenie a zakreslenie inžinierskych sieti -sprievodná správa a súhrnná technická správa -situácia s umiestnením stavby -architektonicko stavebné riešenie -vypracovanie výkazu materiálu a prác s rozpočtom - projekt dočasného dopravného značenia, ak si to budú vyžadovať podmienky stavby Bližšie informácie sa nachádzajú v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1. Jediným kritériom je najnižšia cena v eur s DPH za kompletné plnenie predmetu zákazky. 2. Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak dôjde k vylúčeniu uchádzača alebo jeho ponuky, vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Verejný obstarávateľ po vyhodnotení ponúk bezodkladne zašle informáciu o vyhodnotení ponúk všetkým uchádzačom. S úspešným uchádzačom bude uzatvorená Kúpna zmluva. 3. Spôsob predloženia ponuky: Prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO VER. 18.0 na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. Ponuka sa predkladá nahrávaním súborov v bežne používaných a dostupných elektronických formátoch. Predkladať ponuky môžu len registrované a validované hospodárske subjekty. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EVO ver. 18.0 pri predkladaní ponuky vyplniť. 4. Uchádzač znáša všetky výdavky a náklady spojené s prípravou a predložením ponuky sám, bez akéhokoľvek finančného nároku voči Verejnému obstarávateľovi. 5. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky podľa § 20 zákona a to prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EVO VER. 18.0 na adrese uvedenej v bode I.3) tejto výzvy. 6. V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej dokumentácie, môže ktorýkoľvek zo záujemcov písomne požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom informačného systému IS EVO ver. 18.0; požiadavka o vysvetlenie musí byť doručená najneskôr 3 pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. 7. Verejný obstarávateľ nepripúšťa variantné riešenia.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2023 178 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky 5120/2023/21
Oznámenia detailne
[5120/2023/21] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
5120/2023/21
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 9. 2023
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
481424
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2023
Číslo vestníka
178