496740 - Potraviny (ID: 496740)
Detaily
ID zákazky
496740
Názov
Potraviny (ID: 496740)
Referenčné číslo
25/2023
ID obstarávateľa
1324
Hlavný kód CPV
15000000
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
673 945,37
Mena
Euro
Lehota na predkladanie ponúk
11. 3. 2024 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
20. 9. 2024 17:48
Kontaktná osoba
--
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Psychiatrická nemocnica
IČO
00607274
Mesto
Veľké Zálužie
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktný email
 patricia.viragovapnvz.sk
Kontaktný telefón
 +421910969869
Rozširujúce info
Popis zákazky
Stručný opis predmetu obstarávania: Predmetom zákazky, ktorej súčasťou sú aj súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naloženie a vyloženie dodávaného tovaru do skladu na miesto dodania, je dodávka jednotlivých druhov potravín realizovaná na základe pravidelných objednávok podľa potreby verejného obstarávateľa a v súlade so zákonom č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov a ostatnými platnými právnymi predpismi SR a EÚ a taktiež s príslušnými platnými predpismi týkajúcimi sa hygienických požiadaviek podľa osobitných predpisov na skladovanie, manipuláciu a dopravu potravín najmä rastlinného a živočíšneho pôvodu. Všetky druhy potravín požadované verejným obstarávateľom, ich balenie, označovanie, preprava atď. musia spĺňať požiadavky Potravinového kódexu SR. Časti zákazky: - Časť č. 1: Mäso a mäsové výrobky - Časť č. 2: Hydina, hydinové výrobky a vajcia - Časť č. 3: Mlieko a mliečne výrobky - Časť č. 4: Pekárenské výrobky - Časť č. 5: Čerstvá zelenina a ovocie - Časť č. 6: Rôzne potravinové výrobky
Informácie o otváraní ponúk
Adresa verejného obstarávateľa. Otváranie ponúk prebehne elektronicky, online automatickým otvorením ponúk a vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili svoju ponuku v lehote na predloženie ponúk. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Potraviny - časť 1: Mäso a mäsové výrobky 146 427,15 Euro Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky
2 Potraviny - časť 2: Hydina, hydinové výrobky a vajcia 75 135,75 Euro Hydina
3 Potraviny - časť 3: Mlieko a mliečne výrobky 128 442,31 Euro Mlieko
4 Potraviny - časť 4: Pekárenské výrobky 82 998,15 Euro Pekársky tovar, čerstvé pečivo a cukrárske výrobky
5 Potraviny - časť 5: Čerstvá zelenina a ovocie 102 830,72 Euro Obilniny, zemiaky, zelenina, ovocie a orechy
6 25/2023 138 111,29 Euro Rôzne potravinové výrobky a sušený tovar
Položky detailne
[1] Potraviny - časť 1: Mäso a mäsové výrobky
  146 427,15 Euro
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, Veľké Zálužie, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
146 427,15
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý. Podrobné informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
ID zákazky
496740
Názov položky
Potraviny - časť 1: Mäso a mäsové výrobky
Kód CPV
15100000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH
CPV kód
Živočíšne výrobky, mäso a mäsové výrobky
[2] Potraviny - časť 2: Hydina, hydinové výrobky a vajcia
  75 135,75 Euro
P.č.
2
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
75 135,75
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý.
ID zákazky
496740
Názov položky
Potraviny - časť 2: Hydina, hydinové výrobky a vajcia
Kód CPV
15112000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH.
CPV kód
Hydina
[3] Potraviny - časť 3: Mlieko a mliečne výrobky
  128 442,31 Euro
P.č.
3
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, Veľké Zálužie, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
128 442,31
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý.
ID zákazky
496740
Názov položky
Potraviny - časť 3: Mlieko a mliečne výrobky
Kód CPV
15511000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH.
CPV kód
Mlieko
[4] Potraviny - časť 4: Pekárenské výrobky
  82 998,15 Euro
P.č.
4
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, Veľké Zálužie, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
82 998,15
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý.
ID zákazky
496740
Názov položky
Potraviny - časť 4: Pekárenské výrobky
Kód CPV
15810000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH.
CPV kód
Pekársky tovar, čerstvé pečivo a cukrárske výrobky
[5] Potraviny - časť 5: Čerstvá zelenina a ovocie
  102 830,72 Euro
P.č.
5
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, Veľké Zálužie, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
102 830,72
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý.
ID zákazky
496740
Názov položky
Potraviny - časť 5: Čerstvá zelenina a ovocie
Kód CPV
03200000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH.
CPV kód
Obilniny, zemiaky, zelenina, ovocie a orechy
[6] 25/2023
  138 111,29 Euro
P.č.
6
Hlavné miesto dodania/plnenia
Rínok 334, Rínok 334, Veľké Zálužie, 95135
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
138 111,29
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-profilov/zakazky/1324?cHash=aef7a2e913260a2c1a3fe9834da70d16
Opis kritéria
1. Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je v zmysle § 44 ods. 3 písm. c) zákona najnižšia cena za celý predmet zákazky s DPH (v prípade platcu DPH sa za ňu považuje cena s DPH, v prípade neplatcu DPH konečná celková cena predmetu zákazky) vypočítaná a vyjadrená podľa bodu 18 časti súťažných podkladov A.1 Pokyny pre uchádzačov v eurách. Uchádzač uvedie svoj návrh na plnenie kritéria v prílohe B.4 Formulár – Návrh na plnenie kritéria. 2. Uchádzači zaokrúhľujú svoje návrhy na plnenie kritéria v zmysle matematických pravidiel na dve desatinné miesta. 3. Hodnotenie ponúk uchádzačov je dané pridelením jej príslušného poradia podľa posudzovaných údajov uvedených v jednotlivých ponukách, týkajúcich sa ceny za poskytnutie predmetu zákazky podľa časti súťažných podkladov B.1 Opis predmetu zákazky. 4. Poradie uchádzačov sa určí porovnaním výšky navrhnutých ponukových cien za poskytnutie predmetu zákazky, vyjadrených v eurách, uvedených v jednotlivých ponukách uchádzačov. Úspešný bude ten uchádzač, ktorý navrhol/požaduje za poskytnutie predmetu zákazky najnižšiu cenu. Poradie ostatných uchádzačov sa zostaví podľa výšky ponukovej ceny vzostupne. 5. Každá časť predmetu zákazky sa vyhodnocuje samostatne. 6. V prípade ak budú predložené ponuky s identickou cenou, vyhráva ten uchádzač, ktorý v systéme EVO predložil ponuku ako prvý.
ID zákazky
496740
Názov položky
25/2023
Kód CPV
15890000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Celková cena za dodanie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH.
CPV kód
Rôzne potravinové výrobky a sušený tovar
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 25 16 -- 25/2023
2024 84 29 -- 25/2023
Oznámenia detailne
[25/2023]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
16
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
25/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 2. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
496740
Názov dokumentu
Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania (D24)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
25
[25/2023]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
29
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Výsledok
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
25/2023
Dátum zverejnenia vo vestníku
30. 4. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
496740
Názov dokumentu
Oznámenie o výsledku verejného obstarávania (D24)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
84