500938 - Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou (ID: 500938)
Detaily
ID zákazky
500938
Názov
Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou (ID: 500938)
Referenčné číslo
01/ZNH/2024
ID obstarávateľa
3951
Hlavný kód CPV
79713000
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
133 296,50
Mena
Euro
Lehota na predkladanie ponúk
27. 3. 2024 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
20. 9. 2024 17:49
Kontaktná osoba
--
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
IČO
36038351
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktný email
 bohuslav.chudiklesy.sk
Kontaktný telefón
 +421905444577
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je zabezpečovanie strážnej služby a jednotlivých úloh s tým súvisiacich, ktoré sú uvedené v opise predmetu zákazky a v návrhu zmluvy, v areáli dielní Regionálneho strediska lesnej techniky OZLT vo Vranove nad Topľou, Tehelná 999, Vranove nad Topľou. Súčasťou poskytovania strážnej služby je aj služba Pochôdzkový elektronický systém (PES). Bližšia špecifikácia položky: Pochôdzkový elektronický systém na zdokumentovanie pochôdzky strážnika na každom objekte výkonu strážnej služby a zabezpečenie servisnej činnosti na inštalované technické riešenie. Podmienky poskytovania služby: a) inštalácia technického zariadenia, ktoré je schopné on-line prenášať správy na server dodávateľa o výkone činnosti fyzických osôb Poskytovateľa b) technické zariadenie musí zaznamenávať údaje o pochôdzkovej činnosti c) poskytovanie údajov zodpovedného zamestnancovi verejného obstarávateľa za účelom výkonu kontroly pochôdzkovej činnosti d) zabezpečenie servisu zabezpečenie servisnej činnosti na inštalované technické riešenie. Minimálne technické požiadavky pochôdzkového elektronického systému: a) Technické riešenie pozostáva z: • Inštalovaných zariadení Databázy na serveri • Prenosových zariadení a objektu. b) Pochôdzkový elektronický systém musí byť on-line prepojený so serverom, na ktorý sa bude napojený cez PC poverená osoba zodpovedná za kontrolu výkonu obchôdzok prostredníctvom grafického nadstavbového systému. c) Možnosť pripojenia elektronického zabezpečovacieho systému, kamerového systému a systému kontroly vstupu. d) Pochôdzkový elektronický systém musí umožniť plánovať výkon jednotlivých obchôdzok pričom nedodržanie času obchôdzky inštalovaný systém vyhlási ako alarm a odošle povereným osobám prostredníctvom e-mailu, resp. sms správy hlásenie. e) Pochôdzkový elektronický systém musí byť vybavený tiesňovým tlačidlom.
Informácie o otváraní ponúk
Pri otváraní ponúk bude osoba zodpovedná za vyhodnotenie ponúk postupovať podľa § 52 ods. 2 a ods. 3 ZVO. Prostredníctvom funkcionality IS EVO sprístupní všetkým uchádzačom ponuky „on-line“ to znamená, že bude vykonané otváranie ponúk funkcionalitou, ktorá zabezpečí automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk v jednom okamihu všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky prostredníctvom elektronického prostriedku. Systém IS EVO odošle notifikácie s informáciou, že na zákazke boli otvorené ponuky a s linkou, na ktorej je prístupná daná zápisnica z otvárania ponúk. Notifikácia bude odoslaná do schránky správ na portáli ÚVO a na e-mail používateľa Ponuka uchádzača predložená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk sa elektronicky neotvorí.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou 133 296,50 Euro Strážne služby
Položky detailne
[1] Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou
  133 296,50 Euro
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Vranov nad Topľou, 093 03
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
133 296,50
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://evo.isepvo.sk
Opis kritéria
Ponuky sa budú vyhodnocovať podľa § 44 ZVO - na základe najnižšej ceny. Verejný obstarávateľ stanovil 1 kritérium na vyhodnotenie ponúk: a) „Najnižšia cena za celý predmet zákazky spolu s PES v EUR bez DPH“ Uchádzač vo svojej ponuke predloží vyplnený návrh na plnenie kritérií podľa prílohy č. 1 tejto výzvy. Podkladom pre vyplnenie je príloha č. 3: Podrobná cenová ponuka, v ktorom sa vypĺňajú len „žltozvýraznené“ bunky. Pravidlá pre uplatnenie a spôsob vyhodnotenia kritéria sú nasledujúce: a) Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží najnižšiu cenu za celý predmet zákazky v EUR bez DPH. b) Ako druhý v poradí sa umiestni uchádzač, ktorý vo svojej ponuke predloží druhú najnižšiu cenu za predmet zákazky v EUR bez DPH. c) Poradie sa uplatní úmerne na ďalších uchádzačov. V prípade rovnosti predložených cenových ponúk predmetu zákazky budú vyzvaní tí uchádzači, ktorí predložili najnižšie cenové ponuky, aby ich v lehote nie kratšej ako jeden pracovný deň upravili smerom nadol, prípadne potvrdili ich aktuálnu výšku. Úspešným sa stane uchádzač s najnižšou cenovou ponukou po uplynutí danej lehoty. Verejný obstarávateľ vyhodnocuje ponuky na základe objektívnych kritérií na vyhodnotenie ponúk, ktoré súvisia s predmetom zákazky a sú uvedené vyššie, s cieľom určiť pre neho ekonomicky najvýhodnejšiu ponuku.
ID zákazky
500938
Názov položky
Výkon strážnej služby - areál OZLT Vranov nad Topľou
Kód CPV
79713000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Cena za celý predmet zákazky spolu s PES v EUR bez DPH
CPV kód
Strážne služby
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 58 PF-SUTAZ-3 -- 01/ZNH/2024
2024 56 PF-SUTAZ-3 -- 01/ZNH/2024
Oznámenia detailne
[01/ZNH/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
PF-SUTAZ-3
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01/ZNH/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 3. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
500938
Názov dokumentu
Oprava: Výzva na predkladanie ponúk (zákazka s nízkou hodnotou)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
58
[01/ZNH/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
PF-SUTAZ-3
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01/ZNH/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 3. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
500938
Názov dokumentu
Výzva na predkladanie ponúk (zákazka s nízkou hodnotou)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
56