501382 - Poskytovanie služieb platobnej brány pre účely elektronického nákupu prostredníctvom mobilnej aplikácie IDS BK a internetového obchodu - prípravné trhové konzultácie (ID: 501382)
Detaily
ID zákazky
501382
Názov
Poskytovanie služieb platobnej brány pre účely elektronického nákupu prostredníctvom mobilnej aplikácie IDS BK a internetového obchodu - prípravné trhové konzultácie (ID: 501382)
Referenčné číslo
02/2024
ID obstarávateľa
16205
Hlavný kód CPV
63512000
URL linka
--
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
--
Lehota na predkladanie ponúk
--
Dátum vytvorenia záznamu
20. 9. 2024 17:50
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Bratislavská integrovaná doprava, a.s.
IČO
35949473
Mesto
Bratislava - mestská časť Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Právnik spoločnosti
Kontaktný email
 orvanbid.sk
Kontaktný telefón
 0948493432
Rozširujúce info
Popis zákazky
Verejný obstarávateľ má záujem o poskytovanie služby platobnej brány pre účely nákupu cestovných lístkov prostredníctvom mobilnej aplikácie a internetového obchodu využívaných v rámci Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji. Mobilná aplikácia IDS BK (ďalej len ako „MA IDS BK“) zaisťuje predaj jednorazových cestovných lístkov a plnenie kreditu, ktorý je možné využiť na úhradu cestovného. Zároveň aplikácia tiež umožňuje predaj predplatných cestovných lístkov, ktoré sú platné na dlhšie časové obdobie (7,30,90 a 365 dní) E-shop IDS BK zabezpečuje predaj predplatných cestovných lístkov na bezkontaktné čipové karty a plnenie kreditu do elektronickej peňaženky. V budúcnosti je plánované spustenie predaja na virtuálne dopravné karty. V nadväznosti na vyššie uvedené predmetom zákazky je: a) Poskytovanie služby platobná brána na vykonávanie elektronických transakcií v MA IDS BK a v E-shope IDS BK po dobu 48 kalendárnych mesiacov; b) Poskytovanie služby podnikateľského účtu v banke po dobu 48 kalendárnych mesiacov; c) Dodanie podrobnej dokumentácie, ktorá bude obsahovať užívateľskú príručku na používanie platobnej brány určenú pre zamestnancov Verejného obstarávateľa. Ďalej bude obsahovať technickú dokumentáciu, ktorej obsahom bude technické riešenie, bezpečnostné pravidlá, popis procesov, implementačné požiadavky a iné obchodné aspekty; Služba platobnej brány pozostáva z dodávky platobnej brány, poskytnutia súčinnosti pri implementácii platobnej brány, otestovania funkcionalít, uvedenia do prevádzky, zabezpečenia zaškolenia zamestnancov Verejného obstarávateľa a zabezpečenia prevádzky platobnej brány na obdobie štyroch rokov. Na základe súčasného predaja a zároveň predpokladaného vývoja s využitím trendov budú jednotlivé platby rozdelené do štyroch tarifných skupín v súlade s opisom predmetu zákazky. Predpokladaný objem a počet transakcií v jednotlivých tarifných skupinách v priebehu 4 rokov je uvedený rovnako v opise predmetu zákazky. Tarifné skupiny platia pre transakcie v oboch internetových obchodoch - MA IDS BK a E-shop IDS BK. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že sa jedná o predpoklady vychádzajúce zo súčasných objemových hodnôt za cestovné lístky s výhľadom na najbližšie roky. Výsledný objem transakcií za celé obdobie trvania zmluvy bude závislý od miery využívania MA IDS BK a E-shopu IDS BK zo strany cestujúcej verejnosti. Pri oboch platformách – MA IDS BK a E-shop IDS BK, očakávame postupný nárast predaja. MA IDS BK ako jediný predajný kanál zaznamenáva medziročne nárast transakcií aj napriek nepriaznivej situácii vo verejnej osobnej doprave. Podrobný opis predmetu zákazky s prílohami je uvedený v časti dokumenty k zákazke.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 64 4 -- 02/2024
Oznámenia detailne
[02/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
4
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Plánovanie
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
02/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 4. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
501382
Názov dokumentu
Predbežné oznámenie (D24)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
64