505067 - Dodávanie hotovej stravy do prevádzky Maják Senec (ID: 505067)
Detaily
ID zákazky
505067
Názov
Dodávanie hotovej stravy do prevádzky Maják Senec (ID: 505067)
Referenčné číslo
16/2024
ID obstarávateľa
14849
Hlavný kód CPV
55520000
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
--
Lehota na predkladanie ponúk
23. 5. 2024 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
20. 9. 2024 17:52
Kontaktná osoba
--
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Centrum účelových zariadení
IČO
42137004
Mesto
Piešťany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktný email
 peter.konturcuz.sk
Kontaktný telefón
 0908048626
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb spojených s výrobou a dodávkou celodennej hotovej stravy a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení (služobné cesty zamestnancov MV SR) a pre rekreantov v rekreačnom zariadení Maják Senec. Úspešný uchádzač vo vlastnej kuchyni v zmysle platných receptúr, resp. schválených vlastných receptúr a platných smerníc o výžive vyrobí a dodá hotovú teplú stravu v rozsahu: raňajky, obed, večeru, pričom musí rozlišovať stravovanie na služobných cestách zamestnancov a stravovanie rekreantov. Súčasťou je zabezpečenie občerstvenia (sladká / slaná chuťovka) pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení počas servírovania coffee breaku. V špecifikácii - Stravovanie pre účastníkov vzdelávacích aktivít – služobné cesty zamestnancov MV SR: - pod pojmom raňajky sa rozumie: kontinentálne servírované jedlo: 100-150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená, resp. pečená klobása, nátierka...), chlieb, pečivo, maslo, džem, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: jeden druh plnohodnotného teplého jedla, ktoré sa bude skladať: polievka 0,33 l a jeden druh hlavného jedla (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g). Pod pojmom večera sa rozumie: jeden druh hotového teplého jedla (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g). Maximálna cena denného menu (R+O+V) by nemala prekročiť sumu stravného pri pracovnej ceste v zmysle Zákona č. 283/2002 o cestovných náhradách. Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet raňajky 1600 ks, obed 1600 ks, večera 1600 ks. Stravovanie pre rekreantov: - pod pojmom raňajky sa rozumie: servírované jedlo: 100 – 150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená resp. pečená klobása, nátierka...) + maslo (20g), džem, syr, med, chlieb, pečivo, cereálie, mlieko, jogurt, ovocie, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: minimálne 1 druh varenej teplej polievky (0,33 l), hlavné jedlo (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha) – výber minimálne z troch druhov hotových varených teplých jedál, pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g) a suchá strava (balíček). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. Pod pojmom večera sa rozumie: výber minimálne z dvoch druhov hotových varených teplých jedál (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha), pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (350g). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. V deň príchodu a prvý deň pobytu je zabezpečený jeden druh hotového vareného jedla. Okrem porcií pre dospelé osoby musia byť podávané aj detské porcie pre deti (100g mäso a 150g príloha), (R,O,V). Je požadované v pracovných dňoch a cez víkend v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet dospelí: raňajky 7000 ks, obed 7000 ks, večera 7000 ks, raňajky deti 750 ks, obed deti 750 ks, večera deti 750 ks. Občerstvenie: - pod pojmom občerstvenie sa rozumie zabezpečenie chuťovky sladkej alebo slanej počas servírovania coffee breaku, napr. 100g kysnutý koláč, štrúdľa, muffin, brioška, pagáče, obložený chlebík. Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky. Predpokladaný počet občerstvenie 500 ks. Úplná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch (prílohy tejto výzvy č. 1 Opis predmetu zákazky Senec, č. 2 Cenová ponuka Senec, č. 3 záväzné zmluvné podmienky Senec). Budú uzavreté dve zmluvy o poskytovaní služieb s uchádzačmi, ktorí sa po vyhodnotení ponúk umiestnia na 1. a 2. mieste v poradí. Zmluva bude uzavretá na 12 mesiacov, s možnosťou predĺženia o 12 mesiacov.
Informácie o otváraní ponúk
https://evo.isepvo.sk/evo/Pages/Privates/ZakazkaDetail.aspx?id=505067&Zona=O
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Dodávanie hotovej stravy do prevádzky Maják Senec -- -- Služby hromadného stravovania
Položky detailne
[1] Dodávanie hotovej stravy do prevádzky Maják Senec
  0
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
--
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://evo.isepvo.sk/evo/Pages/Privates/ZakazkaDetail.aspx?id=505067&Zona=O
Opis kritéria
--
ID zákazky
505067
Názov položky
Dodávanie hotovej stravy do prevádzky Maják Senec
Kód CPV
55520000
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
--
Názov kritéria
Najnižšia celková cena bez DPH
CPV kód
Služby hromadného stravovania
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 93 PF-SUTAZ-2 -- 16/2024
Oznámenia detailne
[16/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
PF-SUTAZ-2
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
16/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 5. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
505067
Názov dokumentu
Výzva na predkladanie ponúk (SOC)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
93