Popis zákazky
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb spojených s výrobou a dodávkou celodennej hotovej
stravy a občerstvenia pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení (služobné cesty zamestnancov
MV SR) a pre rekreantov v rekreačnom zariadení Maják Senec. Úspešný uchádzač vo vlastnej kuchyni v
zmysle platných receptúr, resp. schválených vlastných receptúr a platných smerníc o výžive vyrobí a dodá
hotovú teplú stravu v rozsahu: raňajky, obed, večeru, pričom musí rozlišovať stravovanie na služobných
cestách zamestnancov a stravovanie rekreantov. Súčasťou je zabezpečenie občerstvenia (sladká / slaná
chuťovka) pre účastníkov vzdelávacích aktivít, porád a školení počas servírovania coffee breaku.
V špecifikácii -
Stravovanie pre účastníkov vzdelávacích aktivít – služobné cesty zamestnancov MV SR:
- pod pojmom raňajky sa rozumie: kontinentálne servírované jedlo: 100-150g (variácie: šunka, saláma,
plátkový syr, varené vajíčko, ohrievané párky, varená, resp. pečená klobása, nátierka...), chlieb, pečivo,
maslo, džem, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie: jeden druh plnohodnotného teplého
jedla, ktoré sa bude skladať: polievka 0,33 l a jeden druh hlavného jedla (150g mäso v surovom stave –
žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre účastníkov s alergiou na laktózu a
lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g). Pod pojmom večera sa rozumie: jeden druh hotového teplého
jedla (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha). Variant pre
účastníkov s alergiou na laktózu a lepok, prípadne bezmäsité jedlo (350g).
Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky.
Predpokladaný počet raňajky 1600 ks, obed 1600 ks, večera 1600 ks.
Stravovanie pre rekreantov:
- pod pojmom raňajky sa rozumie: servírované jedlo: 100 – 150g (variácie: šunka, saláma, plátkový syr,
varené vajíčko, ohrievané párky, varená resp. pečená klobása, nátierka...) + maslo (20g), džem, syr, med,
chlieb, pečivo, cereálie, mlieko, jogurt, ovocie, zelenina, káva, čaj. Pod pojmom obed sa rozumie:
minimálne 1 druh varenej teplej polievky (0,33 l), hlavné jedlo (150g mäso v surovom stave – žiadaná je
variabilita rôznych druhov mäsa, 200g príloha) – výber minimálne z troch druhov hotových varených
teplých jedál, pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (300g) a suchá strava (balíček). Variant pre
účastníkov s alergiou na laktózu a lepok. Pod pojmom večera sa rozumie: výber minimálne z dvoch
druhov hotových varených teplých jedál (150g mäso v surovom stave – žiadaná je variabilita rôznych
druhov mäsa, 200g príloha), pričom jedno jedlo musí byť bezmäsité (350g). Variant pre účastníkov s
alergiou na laktózu a lepok. V deň príchodu a prvý deň pobytu je zabezpečený jeden druh hotového
vareného jedla. Okrem porcií pre dospelé osoby musia byť podávané aj detské porcie pre deti (100g mäso
a 150g príloha), (R,O,V).
Je požadované v pracovných dňoch a cez víkend v rozsahu objednávky.
Predpokladaný počet dospelí: raňajky 7000 ks, obed 7000 ks, večera 7000 ks, raňajky deti 750 ks, obed
deti 750 ks, večera deti 750 ks.
Občerstvenie:
- pod pojmom občerstvenie sa rozumie zabezpečenie chuťovky sladkej alebo slanej počas servírovania
coffee breaku, napr. 100g kysnutý koláč, štrúdľa, muffin, brioška, pagáče, obložený chlebík.
Je požadované v pracovných dňoch v rozsahu objednávky.
Predpokladaný počet občerstvenie 500 ks.
Úplná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená v súťažných podkladoch (prílohy tejto výzvy č. 1 Opis
predmetu zákazky Senec, č. 2 Cenová ponuka Senec, č. 3 záväzné zmluvné podmienky Senec).
Budú uzavreté dve zmluvy o poskytovaní služieb s uchádzačmi, ktorí sa po vyhodnotení ponúk umiestnia
na 1. a 2. mieste v poradí. Zmluva bude uzavretá na 12 mesiacov, s možnosťou predĺženia o 12 mesiacov.