514597 - Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích poukážok (ID: 514597)
Detaily
ID zákazky
514597
Názov
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích poukážok (ID: 514597)
Referenčné číslo
VS/GASTRO/2024
ID obstarávateľa
8886
Hlavný kód CPV
55520000
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
--
Lehota na predkladanie ponúk
8. 10. 2024 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
20. 9. 2024 17:57
Kontaktná osoba
--
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Letisko M. R. Štefánika - Airport Bratislava, a.s. (BTS)
IČO
35884916
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktný email
 igor.szittaybts.aero
Kontaktný telefón
 +421 2 33033603
Rozširujúce info
Popis zákazky
Zabezpečenie poskytovania služieb stravovania pre zamestnancov Letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava, a.s. (BTS) na obdobie 48 mesiacov (predpoklad účinnosti rámcovej dohody je od 14.02.2025) v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a to prostredníctvom elektronických stravovacích kariet vo vybraných stravovacích zariadeniach zmluvných partnerov dodávateľa. Podrobné informácie o predmete zákazky sa nachádzajú v časti B.3 súťažných podkladov. Celkové predpokladané množstvo elektronických stravovacích kariet pri začiatku plnenia Zmluvy je cca 90 ks, pre každý rok trvania zmluvy predpokladá objednávateľ navýšenie kariet podľa potreby z dôvodov nových nástupov, straty karty a pod. . Presnejšie údaje o počtoch zamestnancov, ktorí budú využívať elektronické stravovacie karty zašle Objednávateľ Poskytovateľovi do 15.12. príslušného kalendárneho roka pre nasledujúci kalendárny rok vzhľadom k tomu, že v zmysle platnej legislatívy zamestnanci majú možnosť výberu medzi finančným príspevkom na stravovanie a stravovacími poukážkami s viazanosťou 12 mesiacov. Lehota na asociovanie elektronických stravovacích poukážok ku kartám je do 24 (dvadsaťštyri) hodín od odoslania objednávky úspešnému uchádzačovi/dodávateľovi. Predpokladaná nominálna hodnota elektronickej stravovacej poukážky je 6,23 EUR a 3,12 EUR. Výšku nominálnej hodnoty elektronickej stravovacej poukážky si počas platnosti rámcovej dohody vyhradzuje stanoviť obstarávateľ v písomných objednávkach podľa platných právnych predpisov na území SR upravujúcich predmetnú problematiku, v súlade s internými predpismi. Obstarávateľ má právo počas platnosti Zmluvy požadovať zmenu nominálnej hodnoty elektronickej stravovacej poukážky. Zmena nominálnej hodnoty je účinná dňom, kedy uchádzač obdrží písomnú objednávku obsahujúcu informáciu o zmene nominálnej hodnoty. Pre vylúčenie pochybností, uzatvorenie dodatku o zmene nominálnej hodnoty k Zmluve sa nevyžaduje. Uchádzač navrhuje výšku zľavy za sprostredkované stravovacie služby vyjadrenú v percentách (%) z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky. Cena po zľave musí pokrývať všetky náklady za sprostredkovanie služieb stravovania zadefinované v Opise predmetu zákazky pre stravovacie poukážky. Okrem ceny stravovacej poukážky vrátane zľavy nebude mať obstarávateľ povinnosť zaplatiť uchádzačovi akékoľvek iné finančné nároky.
Informácie o otváraní ponúk
Sídlo obstarávateľa - pre použitie elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích poukážok 450 000,00 Euro Služby hromadného stravovania
Položky detailne
[1] Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích poukážok
  450 000,00 Euro
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
--
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
450 000,00
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.ezakazky.sk/bts/index.cfm?module=customer&page=ShowProfile&ItemID=62056439&
Opis kritéria
Výška zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky. Výšku zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky uchádzač uvedie do príslušného formulára v Prílohe č. 2 – NÁVRH NA PLNENIE KRITÉRIA k súťažným podkladom. Uchádzači budú v elektronickej aukcii zadávať výšku zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky zaokrúhlenú na 2 desatinné miesta. Úspešným uchádzačom sa stane uchádzač, ktorý ponúkol najvyššiu hodnotu zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky po zaokrúhlení na 2 desatinné miesta. Poradie ostatných uchádzačov na ďalších miestach sa stanoví elektronickou aukciou a jej automatizovaným vyhodnotením. V prípade, ak dvaja, alebo viacerí uchádzači predložia v rámci úvodného vyhodnotenia ponúk rovnaké ponuky (napr. rovnakú výšku zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky) a nezmenia ju v priebehu elektronickej aukcie, potom obstarávateľ určí úspešného uchádzača podľa nasledujúcich kritérií: Úspešným uchádzačom sa stane ten uchádzač, ktorý prostredníctvom predloženého čestného vyhlásenia deklaruje obstarávateľovi vyšší počet osobohodín ročne odpracovaných ZŤP osobami pre uchádzača na základe pracovného alebo obdobného pracovnoprávneho zmluvného vzťahu počas prvých troch rokov účinnosti rámcovej dohody, ktorá má byť výsledkom tohto verejného obstarávania, podpísaného štatutárnymi zástupcami uchádzača (Príloha č. 4 k súťažným podkladom).
ID zákazky
514597
Názov položky
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích poukážok
Kód CPV
55520000
Náklady/cena
Náklady
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Výška zľavy v % z nominálnej hodnoty jednej elektronickej stravovacej poukážky.
CPV kód
Služby hromadného stravovania
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 179 17 -- VS/GASTRO/2024
Oznámenia detailne
[VS/GASTRO/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
17
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VS/GASTRO/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 9. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
514597
Názov dokumentu
Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania (D25)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
179