517191 - Dodávka elektrickej energie (ID: 517191)
Detaily
ID zákazky
517191
Názov
Dodávka elektrickej energie (ID: 517191)
Referenčné číslo
33/2024
ID obstarávateľa
4991
Hlavný kód CPV
09310000
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
425 481,00
Mena
Euro
Lehota na predkladanie ponúk
14. 11. 2024 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 10. 2024 22:00
Doplňujúce informácie
--
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Ružomberok
IČO
00315737
Mesto
Ružomberok
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
MsÚ Ružomberok
Kontaktný email
 brezniakovaruzomberok.sk
Kontaktný telefón
 +421444314417
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie s prevzatím zodpovednosti za odchýlku vrátane jej prepravy distribučnou sústavou a distribučných služieb pre odberné miesta verejného obstarávateľa a odberné miesta v organizáciách v zriaďovateľskej pôsobnosti verejného obstarávateľa v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, pri dodržiavaní súvisiacich platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a Predmetom zákazky je dodávka elektrickej energie s prevzatím zodpovednosti za odchýlku vrátane jej prepravy distribučnou sústavou a distribučných služieb pre odberné miesta verejného obstarávateľa a odberné miesta v organizáciách v zriaďovateľskej pôsobnosti verejného obstarávateľa v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, pri dodržiavaní súvisiacich platných právnych predpisov Slovenskej republiky, technických podmienok a noriem a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete pre zmluvné obdobie za každé odberné miesto. Súčasťou predmetu zákazky je aj poskytovanie sprievodných služieb nepriamo súvisiacich s dodávkou elektriny. Cena za tieto sprievodné služby je súčasťou ceny CDE: • bilancovanie odberov spoločnej bilančnej skupiny tvorenej odbernými miestami v organizáciách v zriaďovateľskej pôsobnosti verejného obstarávateľa – príloha č. 1 Návrhu zmluvy (príloha č.2 týchto súťažných podkladov), • poskytovanie údajov o spotrebe a platbe faktúr vo formáte PDF a XML, • poskytovanie tabuľkových zostáv a spotrebe elektriny na jednotlivých odberných miestach a prijatých platbách za spotrebovanú elektrinu a odberných miestach s meraním typu A a na odberných miestach s meraním typu C po aplikovaní príslušného TDO s pravidelnosťou najmenej 1 kalendárny mesiac. Osobitné požiadavky verejného obstarávateľa k predmetu dodania: 1. Platné povolenie na podnikanie v elektroenergetike vydané Úradom pre reguláciu sieťových odvetví – vyhodnocuje sa predložením naskenovanej overenej kópie povolenia (je možné overiť aj na webovom sídle ÚRSO), 2. Čestné vyhlásenie uchádzača, že má, resp. bude mať na obdobie trvania Zmluvy o dodávke elektriny uzatvorenú rámcovú distribučnú zmluvu s prevádzkovateľom distribučnej siete o distribúcii a prístupe do distribučnej sústavy vo vymedzenom území Stredoslovenského regiónu - podpísané uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača, v prípade skupiny dodávateľov musí byť podpísané každým členom skupiny alebo osobou/osobami oprávnenými konať v danej veci za člena skupiny. 3. Dodávateľ je povinný zriadiť funkčné webové sídlo zákazníckej zóny s prihlasovacím rozhraním pre používateľa na sledovanie a sťahovanie faktúr a údajov o platbách a spotrebách, vrátane hromadného exportu. 4. Funkčné doručovanie faktúr na adresy emailové adresy odberateľov viď Príloha č. 1 návrhu zmluvy vo formáte PDF a XML (podľa medzinárodného štandardu MSCONS UN/EDIFACT). Podrobný opis v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ otvorí cenové ponuky predložené elektronickou formou - on-line ich sprístupní prostredníctvom funkcionality IS EVO, a to všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk v súlade s § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 zákona o verejnom obstarávaní. Komisia zverejní počet predložených ponúk a návrhy na plnenie kritérií, ktoré sa dajú vyjadriť číslom, ostatné údaje uvedené v ponuke vrátane obchodného mena alebo názvu, sídla, miesta podnikania alebo adresy pobytu všetkých uchádzačov sa nezverejňujú.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 Dodávka elektrickej energie 425 481,00 Euro Elektrická energia
Položky detailne
[1] Dodávka elektrickej energie
  425 481,00 Euro
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Ružomberok, 03401
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
425 481,00
Fondy EU
Obstarávanie nie je financované z fondov EÚ
URL na predkladanie ponúk
https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie/vyhladavanie-zakaziek/detail/517191
Opis kritéria
Stanoveným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena za dodávku elektriny CDE za 1 MWh EUR bez DPH, ktorá pozostáva zo súčtu cien: Cena za 1 MWh elektriny pre odberné miesta Odberateľa na obdobie príslušného kalendárneho roka pozostáva zo súčtu cien: o cena za služby súvisiace s distribúciou, o poplatkov regulovaných výnosom URSO, o ceny za komoditu-elektrinu zverejnenú na energetickej burze PXE.cz a o ceny za služby obchodníka, teda vzorcom: C = CDIST. + CURSO + CJAD + CDE Kde: C – celková cena €/MWh za elektrinu bez DPH CDIST – cena za služby súvisiace s distribúciou v EUR/MWh bez DPH CURSO – poplatky regulované výnosom URSO v EUR/MWh bez DPH CJAD – poplatok do jadrového fondu regulovaný́ príslušným nariadením Vlády SR v EUR/MWh CDE – cena za dodávku silovej elektriny v EUR/MWh bez DPH podľa výsledku tejto súťaže Dodávateľ preberá zodpovednosť za vyrovnanie hodinových odchýlok v plnom rozsahu.
ID zákazky
517191
Názov položky
Dodávka elektrickej energie
Kód CPV
09310000
Náklady/cena
Cena
Mena
Euro
Doba trvania
--
Názov kritéria
Najnižšia cena za združenú dodávku 1 MWh elektriny v EUR bez DPH
CPV kód
Elektrická energia
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2024 201 16 -- 33/2024
Oznámenia detailne
[33/2024]
Názov typu oznámenia
--
Názov 1. podtypu oznámenia
16
Názov 2. podtypu oznámenia
--
Typ dokumentu
Súťaž
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
33/2024
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 10. 2024
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
Kód podtypu oznámenia
--
ID zákazky
517191
Názov dokumentu
Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania (D24)
Rok oznámenia
2024
Číslo vestníka
201